ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - Περιστέρι
Άλλο - Περιστέρι Περιστέρι - Αττικής

Διεύθυνση: Αγίου Ιεροθέου 56Α, 12135 Περιστέρι Αττικής

Τηλέφωνο: +302105720628

Γεωγραφικό πλάτος: 23.6854549634702

Γεωγραφικό μήκος: 38.021827703953164

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - Περιστέρι

Περιγραφή - ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - Περιστέρι Άλλο - Περιστέρι Περιστέρι - Αττικής

Το γραφείο τελετών ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, το οποίο βρίσκεται στο Περιστέρι, αναλαμβάνει την διεκπεραίωση όλων των απαραίτητων διαδικασιών που χρειάζονται για μία αξιοπρεπή τελετή.

Συγκεκριμένα, αναλαμβάνει παραλαβή της σορού από οικία, νοσοκομείο ή όπου αλλού χρειαστεί, και μεταφορά αυτής σε ειδικό ψυκτικό θάλαμο σε δημόσιο κοιμητήριο. Αναλαμβάνει, επίσης, οργάνωση όλων των λεπτομερειών της τελετής, όπως ημέρα, ώρα και τόπος ταφής, έκδοση και τοιχοκόλληση αγγελτηρίων, έκδοση άδειας ταφής από τις αρμόδιες υπηρεσίες, περιποίηση και καλλωπισμός της σορού από εξειδικευμένο προσωπικό, ενώ διαθέτει και φρακοφόρους για τη μεταφορά της σορού.

Αναλαμβάνει, παράλληλα, δημοσίευση αγγελίας θανάτου σε εφημερίδες και διαθέτει βιβλίο συλλυπητηρίων, στο οποίο αναγράφονται οι παρευρισκόμενοι της τελετής, σε περίπτωση που εσείς επιθυμείτε. Τέλος, παρέχονται πολυτελέστατα οχήματα για τη μεταφορά της σορού, κατά την τελετή.

Το Γραφείο Αλεξανδράκης Γεώργιος, σεβόμενο τις απόψεις και πεποιθήσεις του κάθε ανθρώπου, αναλαμβάνει την καύση της σορού, τακτοποιώντας όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, όπως έκδοση άδειας ταφής, μετάφραση εγγράφων και σφράγισή τους, περιποίηση νεκρού και ταρίχευση, που είναι απαραίτητη, προκειμένου η σορός να μεταφερθεί στο κρεματόριο της Σόφιας, στη Βουλγαρία.Τέλος, η τέφρα επιστρέφεται και παραδίδεται στην οικογένεια σε ειδική τεφροδόχο.