ΣΠΑΝΟΥ ΛΟΥΚΙΑ - Αθήνα
Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Διεύθυνση: Κειριαδών 56 Κάτω Πετράλωνα, 11854 Αθήνα Αττικής

Τηλέφωνο: +302169002593

Γεωγραφικό πλάτος: 23.709544690647082

Γεωγραφικό μήκος: 37.97156201837398

ΣΠΑΝΟΥ ΛΟΥΚΙΑ - Αθήνα

Περιγραφή - ΣΠΑΝΟΥ ΛΟΥΚΙΑ - Αθήνα Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Η Σπανού Λουκία είναι ενδοκρινολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στην Αθήνα και συγκεκριμένα στα Κάτω Πετράλωνα.

Είναι πτυχιούχος Ιατρικής Σχολής Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και υποψήφια διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Έχει λάβει εκπαίδευση και έχει μεγάλη εμπειρία στην εργαστηριακή ενδοκρινολογία και στο διαβήτη της κύησης. Διαθέτει την επιστημονική κατάρτιση και την κλινική εμπειρία στη διάγνωση, πρόληψη και θεραπευτική αντιμετώπιση των ενδοκρινολογικών παθήσεων, και πιο συγκεκριμένα: του σακχαρώδους διάβήτη τύπου 1, τύπου 2 και κύησης, των παθήσεων θυρεοειδούς, των παραθυρεοειδών αδένων.

Έχει εμπειρία στη θεραπευτική αντιμετώπιση διαταραχών ασβεστίου, διαταραχών του μεταβολισμού, παχυσαρκίας και δυσλιπιδαιμιών, διαταραχών εμμήνου ρύσης - εμμηνόπαυσης και οστεοπόρωσης.

Παρέχει θεραπευτική αντιμετώπιση συνδρόμου πολυκυστικών ωοθηκών, ακμής, υπερτρίχωσης, παθήσεων υποθαλάμου, υπόφυσης και επινεφριδίων.

Η ιατρός, στα πλαίσια της συνεχούς επιμόρφωσης, έχει συμμετάσχει στη διενέργεια κλινικών μελετών που αφορούν κυρίως το σακχαρώδη διαβήτη, με δημοσιεύσεις σε διεθνή και ελληνικά επιστημονικά περιοδικά. Παράλληλα, λαμβάνει μέρος ως ομιλήτρια σε σεμινάρια, σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια, με επιστημονικές ανακοινώσεις, κάποιες εκ των οποίων έχουν βραβευτεί.

Ο ιατρός δέχεται μόνο από ιδιωτικά ασφαλιστικά ταμεία και παρέχει ηλεκτρονική συνταγογράφηση.