ΓΑΜΒΡΕΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. - Νέα Καρβάλη
Άλλο - Νέα Καρβάλη Νέα Καρβάλη - Καβάλας

Διεύθυνση: 13ο χλμ. Καβάλας - Ξάνθης, 64006 Νέα Καρβάλη Καβάλας

Τηλέφωνο: +302510316778

Γεωγραφικό πλάτος: 24.515299943064477

Γεωγραφικό μήκος: 40.961981927947456

ΓΑΜΒΡΕΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. - Νέα Καρβάλη

Περιγραφή - ΓΑΜΒΡΕΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. - Νέα Καρβάλη Άλλο - Νέα Καρβάλη Νέα Καρβάλη - Καβάλας

Η ΓΑΜΒΡΕΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ είναι μία εταιρεία Κατασκευής Ξύλινων Κουφωμάτων γερμανικών προδιαγραφών που εδρεύει στο 13ο χιλιόμετρο Παλιάς Εθνικής Οδού Καβάλας - Ξάνθης, στη Νέα Καρβάλη.

Τα γραφεία, οι αποθήκες και τα εργαστήρια επεξεργασίας, που είναι εξοπλισμένα με εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας, στεγάζονται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις.

Με ιστορία που ξεκινά από το 1976 και εμπειρία που μεταφράζεται σε 42 συναπτά έτη στο χώρο της επεξεργασίας ξύλου, φτάνουμε στο σήμερα!

Σήμερα, η εταιρεία μας έχει όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις, τον τεχνολογικό εξοπλισμό, αλλά και τα ρομποτικά συστήματα που μπορούν να διασφαλίσουν αξεπέραστη ποιότητα σε κάθε μας εργασία.Αγαπάμε το ξύλο και αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να εργαζόμαστε με το ίδιο μεράκι και αγάπη για κάθε μία ξεχωριστή εργασία. Το αποτέλεσμα είναι αξεπέραστη ποιότητα σε κάθε μας δημιουργία και το δικό σας χαμόγελο στο τέλος κάθε συνεργασίας.

Η Γαμβρέλης και ΣΙΑ Ο.Ε. έχει στόχο να καλύψει τις ανάγκες για εργονομία και οικονομία, μέσα από τις ξύλινες κατασκευές.Παρακολουθούμε τις εξελίξεις της τεχνολογίας στον τομέα κατασκευής επίπλων κουζίνας και ξύλινων κουφωμάτων, γερμανικών προδιαγραφών. Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να σας παρέχουμε τις πιο αξιόπιστες λύσεις, που σας γλιτώνουν από χρήματα και κόπο!Εκπαιδεύουμε το προσωπικό μας πάνω στις νέες τεχνολογίες κατασκευής, ενώ μελετάμε, συνεχώς, καινούργιους τρόπους συντήρησης ξυλείας.

Προσπαθούμε να επεκτείνουμε το δίκτυο εξυπηρέτησης, με σκοπό να καλύψουμε τις ανάγκες σας, όπου και αν βρίσκεστε.