ΣΙΜΟΝΙΑΝ ΣΙΜ. ΜΑΡΙ - Καισαριανή
Άλλο - Καισαριανή Καισαριανή - Αττικής

Διεύθυνση: Ηρώων Σκοπευτηρίου 14-16 Άγιος Νικόλαος, 16121 Καισαριανή Αττικής

Τηλέφωνο: +302107511215

Γεωγραφικό πλάτος: 23.753878494799416

Γεωγραφικό μήκος: 37.968418486342514

ΣΙΜΟΝΙΑΝ ΣΙΜ. ΜΑΡΙ - Καισαριανή

Περιγραφή - ΣΙΜΟΝΙΑΝ ΣΙΜ. ΜΑΡΙ - Καισαριανή Άλλο - Καισαριανή Καισαριανή - Αττικής

Η ψυχολόγος Σιμονιάν Μαρί στεγάζει το γραφείο της στην Καισαριανή, στην Αθήνα.

Η ειδικότητά της είναι ψυχοθεραπεύτρια και οικογενειακή θεραπεύτρια. Έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στην κλινική ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο της Ινδιανάπολις και έχει ειδικευτεί στη συστημική προσέγγιση στην ψυχοθεραπεία ατόμων, ομάδων και οικογενειών στο Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρώπινων Σχέσεων.

Μέσα από το δρόμο της αναζήτησης του ποιοί είμαστε και προς τα πού θέλουμε να οδηγήσουμε τη ζωή μας, μαθαίνουμε να αξιοποιούμε τα θετικά στοιχεία του εαυτού μας και να βελτιώνουμε αυτά που αποτελούν εμπόδιο στη ζωή μας και μας δυσκολεύουν.

Αυτό δεν σημαίνει ότι θα γίνουμε άλλοι άνθρωποι, όμως θα προσπαθήσουμε να γίνουμε συναισθηματικά υγιή άτομα που εξελίσσονται ομαλά, με το πέρασμα του χρόνου και τις όποιες δυσκολίες προκύπτουν στη ζωή μας, και, με ασπίδα την εσωτερική μας ασφάλεια και την εμπιστοσύνη στον ίδιο μας τον εαυτό, να ζούμε και να απολαμβάνουμε τις όποιες χαρές μας προσφέρει η ζωή μας την εκάστοτε χρονική στιγμή.

Στο γραφείο αντιμετωπίζονται προβλήματα στην οικογένεια και υποστηρίζονται ασθενείς με άνοια, κατάθλιψη, αγχώδεις διαταραχές και πανικό.

Ειδικεύεται στη συμβουλευτική ζεύγους με υπογονιμότητα και σωματόμορφες διαταραχές (ψυχοσωματικά, ανεργία & ψυχική υγεία και στην προετοιμασία φυσικού τοκετού).

Όποιο κι αν είναι το πρόβλημα που σας απασχολεί, μια φιλική συζήτηση με την ψυχοθεραπεύτρια Μαρί Σιμονιάν θα σας βοηθήσει να νιώσετε καλύτερα και να γνωρίσετε σε βάθος τον εαυτό σας, αλλά και τις ικανότητες και δυνατότητές σας.

Σε μια εποχή, όπου οι γρήγοροι ρυθμοί της ζωής και οι συνεχόμενες επαγγελματικές και κοινωνικές απαιτήσεις ολοένα αυξάνουν, ο προσωπικός χρόνος και η φροντίδα των συναισθηματικών μας αναγκών μοιραία έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Αποτέλεσμα είναι το συσσωρευμένο στρες, η μείωση αυτοπεποίθησης και αυτοεκτίμησης, αλλά και η αντικοινωνική συμπεριφορά.

Περπατήστε με τη βοήθεια του ψυχολόγου - ψυχοθεραπευτή σας στα πιο καλά κρυμμένα μονοπάτια του μυαλού σας και δείτε τη ζωή θετικά.