ΒΕΡΒΕΡΑΚΗ Μ. ΣΑΡΑΝΤΟΥΛΑ - Νέα Φιλαδέλφεια
Άλλο - Νέα Φιλαδέλφεια Νέα Φιλαδέλφεια - Αττικής

Διεύθυνση: Πλατεία Ελευθέριου Βενιζέλου 14, 14341 Νέα Φιλαδέλφεια Αττικής

Τηλέφωνο: +302102527932

Γεωγραφικό πλάτος: 23.737796678396148

Γεωγραφικό μήκος: 38.03417740618403

ΒΕΡΒΕΡΑΚΗ Μ. ΣΑΡΑΝΤΟΥΛΑ - Νέα Φιλαδέλφεια

Περιγραφή - ΒΕΡΒΕΡΑΚΗ Μ. ΣΑΡΑΝΤΟΥΛΑ - Νέα Φιλαδέλφεια Άλλο - Νέα Φιλαδέλφεια Νέα Φιλαδέλφεια - Αττικής

Η νευρολόγος Βερβεράκη Μ Σαραντούλα, με ιατρείο στη Νέα Φιλαδέλφεια, είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών. Η γιατρός έχει σύμβαση με το Υπουργείο Μεταφορών Κεντρικού Τομέα για ανανέωση διπλωμάτων οδήγησης.

Ειδικεύτηκε στη Νευρολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Αττικής «Ευαγγελισμός». Εκπαιδεύτηκε σε παθήσεις του κεντρικού και περιφερικού νευρικού συστήματος, καθώς και σε νευροφυσιολογικό εργαστήριο (ηλεκτρομυονευρογράφημα, ηλεκτροεγκεφαλογράφημα), όπως και στον απεικονιστικό έλεγχο (μαγνητική τομογραφία, αξονική τομογραφία, αγγειογραφίες), και διατηρεί συνεργασία στα πλαίσια κλινικών μελετών που αφορούν τη σκλήρυνση κατά πλάκας.

Το ιατρείο ασχολείται με την πρόληψη και αποκατάσταση αγγειακών εγκεφαλικών επεισοδίων, με την άνοια, Alzheimer και με τη διερεύνηση και θεραπεία ημικρανιών και άλλων τύπων κεφαλαλγίας.

Επιπροσθέτως, ειδικευόμαστε στη διάγνωση και αντιμετώπιση της σκλήρυνσης κατά πλάκας, στη διάγνωση και αντιμετώπιση του πάρκινσον και άλλων κινητικών διαταραχών.

Ασχολούμαστε με διάγνωση, θεραπεία και παρακολούθηση της επιληψίας, με επεισόδια απώλειας συνείδησης, σπασμών, σύγχυσης και αποπροσανατολισμού, ενώ διερευνούμε και αντιμετωπίζουμε τον ιλίγγο, τη ζάλη και την αστάθεια.

Παρέχουμε λύσεις στις διαταραχές ισορροπίας, βάδισης (πτώσεις, δυσκαμψία), στην αντιμετώπιση χρόνιου νευροπαθητικού πόνου και στην οσφυαλγία - ισχιαλγία.

Ασχολούμαστε με ό,τι έχει να κάνει με μυασθένειες, μυοπάθειες (μυϊκή αδυναμία, άλγη και κράμπες) και διαταραχές όρασης (αμαύρωση, διπλωπία, βλεφαρόπτωση).

Πολύ σημαντικό στοιχείο που μας ξεχωρίζει στο χώρο είναι η διερεύνηση και αντιμετώπιση πολυνευροπαθειών και μονονευροπαθειών (σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα, πάρεση προσωπικού).

Ειδικότητά μας, τέλος, είναι οι νευρολογικές εκδηλώσεις σε συστηματικά νοσήματα, καταθλιπτικές συνδρομές, κρίσεις πανικού -άγχους και αϋπνία.