ΔΟΥΝΗ - ΜΑΛΑΜΗ ΜΑΡΙΑ - Ηλιούπολη
Άλλο - Ηλιούπολη Ηλιούπολη - Αττικής

Διεύθυνση: Λεωφόρος Ειρήνης 28 2ος όροφος, 16345 Ηλιούπολη Αττικής

Τηλέφωνο: +302109954123

Γεωγραφικό πλάτος: 23.756220853846475

Γεωγραφικό μήκος: 37.934859285902206

ΔΟΥΝΗ - ΜΑΛΑΜΗ ΜΑΡΙΑ - Ηλιούπολη

Περιγραφή - ΔΟΥΝΗ - ΜΑΛΑΜΗ ΜΑΡΙΑ - Ηλιούπολη Άλλο - Ηλιούπολη Ηλιούπολη - Αττικής

Το μικροβιολογικό εργαστήριο της Ιατρού Δούνη - Μαλάμη Μαρίας λειτουργεί στην Ηλιούπολη από το 1992.

Εδώ και πάνω από μια 20ετία, προσφέρουμε με επαγγελματισμό και φροντίδα, υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, καλύπτοντας όλο το εύρος των μικροβιολογικών εξετάσεων.

Το μικροβιολογικό ιατρείο είναι συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ, την ΕΥΔΑΠ, τα ασφαλιστικά ταμεία στρατιωτικών, με ασφαλιστικές εταιρείες.

Η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας ελέγχεται και πιστοποιείται διαρκώς από διεθνώς αναγνωρισμένους φορείς διασφάλισης ποιότητας, όπως ISO 9002 από το διεθνή οργανισμό πιστοποίησης TUV HELLAS, αλλά και από τον εξωτερικό ποιοτικό έλεγχο εργαστηριακών αναλύσεων του ΕΣΕΑΠ (Εθνικό Σύστημα Εξωτερικής Αξιολόγησης Ποιότητας) και της ΕΑΕ (Ελληνική Αιματολογική Εταιρεία).

Το εργαστήριο ανανεώνει τον εξοπλισμό του και την γκάμα των εξετάσεων που εκτελεί, παρακολουθώντας τις εξελίξεις στον τομέα της τεχνολογίας και της ανάπτυξης της μικροβιολογίας, ενώ η διαρκής επιμόρφωση της ιατρού και των συνεργατών της (συμμετοχή σε συνέδρια, ημερίδες κ.λπ.) διατηρεί σε υψηλότατο επίπεδο τη λειτουργία του εργαστηρίου.

Διαρκής επίσης είναι η συμμόρφωση του μικροβιολογικού εργαστηρίου στις διαδικασίες που κατά καιρούς θεσμοθετούνται (διαχείριση και αποκομιδή εργαστηριακών αποβλήτων, GDPR - Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων κ.λπ).

Η ιατρός στέκεται έμπρακτα κοντά στις ευπαθείς ομάδες των συμπολιτών μας, αναπτύσσοντας πρωτοβουλίες για τις οποίες έχει βραβευθεί από τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών και την Αρχιεπισκοπή Αθηνών (δωρεάν εξετάσεις για το Κοινωνικό Ιατρείο του Ιατρικού Συλλόγου, δωρεάν εξετάσεις για το Κοινωνικό Ιατρείο Δήμου Ηλιούπολης, υποστήριξη στο Σπίτι του Αγωνιστή κ.ά.).

Η ιατρός προσφέρει διευκολύνσεις στους κατόχους κάρτας ανεργίας και ιδιαίτερη μεταχείριση (κατ΄οίκον) για όσους αδυνατούν να μετακινηθούν.

Σημειώνεται επίσης η εξαιρετική εμπειρία του προσωπικού του Εργαστηρίου στις αιμοληψίες σε παιδιά (από την ηλικία ακόμη των ολίγων ημερών).