ΩΡΛ IASIS - ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ Β. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ PhD, MSc, MD - Χαϊδάρι
Άλλο - Χαϊδάρι Χαϊδάρι - Αττικής

Διεύθυνση: Αγωνιστών Στρατοπέδου Χαϊδαρίου 60, 12461 Χαϊδάρι Αττικής

Τηλέφωνο: +302167001939

Γεωγραφικό πλάτος: 23.660775252969742

Γεωγραφικό μήκος: 38.007464806069336

ΩΡΛ IASIS - ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ Β. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ PhD, MSc, MD - Χαϊδάρι

Περιγραφή - ΩΡΛ IASIS - ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ Β. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ PhD, MSc, MD - Χαϊδάρι Άλλο - Χαϊδάρι Χαϊδάρι - Αττικής

Ο Ελευθέριος Μαργαρίτης είναι χειρουργός ΩΡΛ - Ωτορινολαρυγγολόγος ενηλίκων - παίδων και διατηρεί το ιδιωτικό του ιατρείο ΩΡΛ IASIS - ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ Β ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ PhD, MSc, MD στο Χαϊδάρι. Είναι διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών με εξειδίκευση στο Ακαδημαϊκό Ιατρικό Κέντρο (AMC) του Άμστερνταμ.

Ο ιατρός Ε. Μαργαρίτης εισήχθη στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 1997, απ' όπου αποφοίτησε το 2003. Το 2008 ξεκίνησε την εκπαίδευσή του στην ΩΡΛ Κλινική του Νοσοκομείου Παίδων Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού και συνέχισε στην Α' ΩΡΛ Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Ιπποκράτειο. Το 2009 έλαβε το μεταπτυχιακό του δίπλωμα και το 2010 ολοκλήρωσε την διδακτορική του διατριβή με Άριστα στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Το 2011 μετεκπαιδεύτηκε στη ρινολογία - χειρουργική ρινός στο Ακαδημαϊκό Ιατρικό κέντρο του Άμστερνταμ (AMC), Ολλανδία.

Έχει δημοσιεύσεις σε ελληνικά και ξενόγλωσσα περιοδικά, πλήθος ανακοινώσεων σε ξένα και ελληνικά συνέδρια, ενώ έχει συμμετάσχει και σε συγγραφή βιβλίων.

Στο ιατρείο διενεργείται ενδοσκοπικός έλεγχος ρινός και λάρυγγος σε ενήλικες και παιδιά, καθώς και έλεγχος όσφρησης - αλλεργίας με αντίστοιχα τεστ. Επίσης, πραγματοποιείται πλήρης ακοολογικός έλεγχος για όλες τις ηλικίες (ωτοακουστικές εκπομπές για βρέφη, παιδο-ακοομετρία, ακοόγραμμα με ομιλητική ακοομετρία, τυμπανόγραμμα). Η διερεύνηση της ζάλης περιλαμβάνει πλήρη νευρωτολογικό έλεγχο και ασκήσεις αιθουσαίας αποκατάστασης, ενώ επίσης προσεγγίζονται χρόνια προβλήματα, όπως βαρηκοΐα και εμβοές.

Το χειρουργικό πεδίο του ιατρού περιλαμβάνει όλο το φάσμα των ρινολογικών παθήσεων, όπως διόρθωση σκολίωσης ρινικού διαφράγματος και καυτηριασμός κογχών με σύγχρονες μεθόδους (RF, κογχοπλαστικές). Η λειτουργική ενδοσκοπική χειρουργικής ρινός (FESS) δίνει λύση σε εμμένοντα χρόνια προβλήματα, όπως σε χρονια ρινοκολπίτιδα, ρινικούς πολύποδες. Επιπλέον, πραγματοποιείται χειρουργική λάρυγγος (πολύποδες και άλλες βλάβες) με μικρολαρυγγοσκόπηση.

Αναλαμβάνει παιδο-ΩΡΛ χειρουργεία σε εξεδικευμένα παιδιατρικά νοσοκομεία. Συνταγογραφεί εξετάσεις και φάρμακα με τον ΕΟΠΥΥ. Είναι παιδο-ΩΡΛ επιμελητής στο Παιδιατρικό Κέντρο του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών και επιστημονικός συνεργάτης του Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι παντρεμένος, με 3 παιδιά, και διαμένει στο Χαϊδάρι.