ΛΕΛΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ - Καλλιθέα
Άλλο - Καλλιθέα Καλλιθέα - Αττικής

Διεύθυνση: Σοφοκλέους 193, 17673 Καλλιθέα Αττικής

Τηλέφωνο: +302109560011

Γεωγραφικό πλάτος: 23.69934989638977

Γεωγραφικό μήκος: 37.950419215595

ΛΕΛΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ - Καλλιθέα

Περιγραφή - ΛΕΛΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ - Καλλιθέα Άλλο - Καλλιθέα Καλλιθέα - Αττικής

Ο Λέλλος Βασίλης είναι ηλεκτρολόγος, με έδρα στην Καλλιθέα.

Οι ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις είναι ένα σπουδαίο κεφάλαιο στην κατασκευή της κατοικίας, αλλά και του επαγγελματικού χώρου. Τα σωστά ηλεκτρολογικά υλικά (πίνακες, ασφάλειες, διατομές καλωδίων κ.ά.) και ένας έμπειρος -πιστοποιημένος- επαγγελματίας ηλεκτρολόγος εγκαταστάτης είναι ο συνδυασμός που θα δώσει το σωστό, ασφαλές, λειτουργικό και αισθητικό αποτέλεσμα. Αυτή είναι η πλέον επιτυχημένη μακροχρόνια επένδυση χρημάτων που μπορεί να κάνει ένας ιδιοκτήτης ή κατασκευαστής.

Ο ηλεκτρολόγος Λέλλος Βασίλης, αδειούχος ηλεκτρολόγος εγκαταστάτης, μέλος του ΣΕΗΕΑ, με πολυετή πείρα, παρέχει υπηρεσίες με υπευθυνότητα και σεβασμό στον πελάτη.

Το εξειδικευμένο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό, αλλά και ο ίδιος, εγγυώνται την υψηλή ποιότητα εργασίας, τις προσιτές τιμές και την προστασία του περιβάλλοντος (ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, φωτοβολταϊκά). Πάντα χρησιμοποιώντας πιστοποιημένα ηλεκτρολογικά υλικά και εργαλεία, καθώς και με συνεχή ενημέρωση πάνω στις νέες τεχνολογίες, προτεραιότητά τους είναι οι ανάγκες σας.

Ο Λέλλος Βασίλης και η ομάδα του ασχολούνται με ιδιωτικά και επαγγελματικά έργα.

Αναλυτικά, αναλαμβάνει ηλεκτρολογικές, βιομηχανικές εγκαταστάσεις, ανακαινίσεις επαγγελματικών χώρων (καφέ, εστιατόρια, μαγαζιά κ.τ.λ.), και ανταποκρίνεται άμεσα για αποκατάσταση βλαβών, όλο το 24ωρο, παρέχοντας άμεση εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική.

Εκδίδει πιστοποιητικά ΔΕΗ, κατασκευάζει έξυπνο σπίτι (smart home) και αυτοματισμούς, αυτοκόλλητες ταινίες LED και κάνει ολοκληρωμένες μελέτες φωτισμού τόσο για κατοικίες, όσο και για επαγγελματικούς χώρους.

Πραγματοποιεί εγκατάσταση φωτοβολταϊκών, αντικαθιστά ηλεκτρικούς πίνακες, αναλαμβάνει συντηρήσεις οικιών και επαγγελματικών χώρων, θεμελιακή γείωση, ενώ δημιουργεί από την αρχή τηλεφωνικά κέντρα.

Επιπλέον, εγκαθιστά θυροτηλέφωνα, θυροτηλεοράσεις, συναγερμούς και κεραίες.

Συνεργάζεται με τα πιο αξιόπιστα brands για ηλεκτρολογικό υλικό, όπως οι: Hager, Legrand, Siemens, ABB, Geyer, Vimar, Sylvania, Schneider, Electric, CTC, Elvox, Urmet, Aliberti και Κουβίδης.