ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ DR MD, PHD - Βριλήσσια
Άλλο - Βριλήσσια Βριλήσσια - Αττικής

Διεύθυνση: Λεωφόρος Πεντέλης 39Α Εμπορικό Κέντρο, 1ος όροφος, 15235 Βριλήσσια Αττικής

Τηλέφωνο: +302108102325

Γεωγραφικό πλάτος: 23.829878897540166

Γεωγραφικό μήκος: 38.0397273286616

ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ DR MD, PHD - Βριλήσσια

Περιγραφή - ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ DR MD, PHD - Βριλήσσια Άλλο - Βριλήσσια Βριλήσσια - Αττικής

Η κυρία ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ DR MD, PHD είναι Διαβητολόγος - Ειδικός Παθολόγος στα Βριλήσσια.

Είναι Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών και Επιστημονική Συνεργάτιδα Γ.Ν. Λαϊκού, στο διαιτολογικό τμήμα.

Στο ιατρείο της γίνεται διερεύνηση και ρύθμιση σακχαρώδη διαβήτη, διερεύνηση μεταβολικού συνδρόμου, ρύθμιση βάρους, λιπομέτρηση και μέτρηση βασικού μεταβολισμού.

Επίσης, δίδεται εξατομικευμένη διατροφή, ενώ αναλαμβάνει τη ρύθμιση λιπιδίων, την παρακολούθηση υπέρβαρου ασθενούς, τον έλεγχο θυρεοειδή και υποθυρεοειδισμού.

Η κυρία Μαριδάκη έχει λάβει τον τίτλο του Διδάκτορα από την ιατρική σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στις 19 Ιουνίου 2012, με επίδοση άριστα. Έχει παρακολουθήσει μετεκπαιδευτικά σεμινάρια για το σακχαρώδη διαβήτη & είχε συμμετοχή σε σεμινάρια παχυσαρκίας. Επίσης, έχει παρακολουθήσει πανελλήνια και παγκόσμια σεμινάρια για την υπέρταση και είχε συμμετοχή σε τακτική βιβλιογραφική ενημέρωση.

Η ιατρός είναι επιστημονική συνεργάτιδα στην Α' προπαιδευτική παθολογική κλινική και ειδικής νοσολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών Γ.Ν.Α. Λαϊκού Νοσοκομείου, υπό την εποπτεία του τέως διευθυντή καθηγητή κ. Ν. Κατσιλάμπρου και νυν διευθυντή και καθηγητή κ. Σπύρου Λαδά, από το 2000.

Έχει ενεργή συμμετοχή στις εργασίες του τακτικού εξωτερικού ιατρείου υπέρτασης και στην εξέταση και παρακολούθηση ασθενών του εξωτερικού υπερτασικού ιατρείου, υπό την εποπτεία του αναπληρωτή καθηγητή κ. Δ. Παπαδογιάννη.

Επίσης, συμμετείχε στην εξέταση και παρακολούθηση ασθενών του εξωτερικού διαβητολογικού ιατρείου του Νοσοκομείου Αθηνών 'Λαϊκό', στην εξέταση και παρακολούθηση χειρουργηθέντων διαβητικών ατόμων και στην εξέταση και παρακολούθηση ασθενών του ιατρείου παχυσαρκίας του ίδιου νοσοκομείου.

Είναι τακτικό μέλος της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρείας Παχυσαρκίας, με την ιδιότητα μέλους της ΕΙΕΠ, μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Μελέτης της Παχυσαρκίας, European Association for the Study of Obesity (EASO) και μέλος της Διεθνούς Ένωσης Μελέτης της Παχυσαρκίας, International Association for the Study of Obesity (IASO).

Η Ιατρός έχει συμμετάσχει σε πλήθος σεμιναρίων, συνεδρίων και ομιλιών, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, ενώ συνεχίζει να ενημερώνεται, αδιάλειπτα, για όλες τις εξελίξεις στους τομείς της ιατρικής, στους οποίους ειδικεύεται.

Από τις 9:00 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ, παρέχεται γραμματειακή υποστήριξη για κλείσιμο ραντεβού.