ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ - Βριλήσσια
Άλλο - Βριλήσσια Βριλήσσια - Αττικής

Διεύθυνση: Σισμανογλείου 3, 15235 Βριλήσσια Αττικής

Τηλέφωνο: +302108031284

Γεωγραφικό πλάτος: 23.830128587492943

Γεωγραφικό μήκος: 38.040169316111275

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ - Βριλήσσια

Περιγραφή - ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ - Βριλήσσια Άλλο - Βριλήσσια Βριλήσσια - Αττικής

Το Οδοντιατρικό Κέντρο Βριλησσίων λειτουργεί, από το 1988, στα Βριλήσσια και το διευθύνουν οι χειρουργοί οδοντίατροι Κολιτσόπουλος Μαρίνος και Μαριδάκη Κατερίνα.

Ο άρτιος και σύγχρονος εξοπλισμός του κέντρου, η εμπειρία και η συνεχής επιστημονική επιμόρφωση των οδοντιάτρων εξασφαλίζουν στον ασθενή ασφαλή, ανώδυνη και, επιστημονικά, τεκμηριωμένη θεραπεία σε οποιοδήποτε πρόβλημα γενικής ή εξειδικευμένης οδοντιατρικής.

Οι χειρουργοί οδοντίατροι, που εργάζονται στο οδοντιατρικό κέντρο, στα Βριλήσσια, έχουν ως ύψιστη μέριμνα την απόλυτη προστασία των ασθενών, χρησιμοποιώντας εργαλεία που υπόκεινται στα τελευταία στάνταρ αποστείρωσης, καθώς και εξελιγμένα βιοϋλικά, για καλύτερη απόδοση και αντοχή. Ο ευχάριστος χώρος αναμονής, το φιλικό προσωπικό υποδοχής και η πρόσβαση σε άτομα με ειδικές ανάγκες δημιουργούν ένα άνετο και ήρεμο περιβάλλον για τον ασθενή.

Μπορείτε να ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα μας για τις υπηρεσίες, που μπορούμε να σας προσφέρουμε, και να δείτε κάποια από τα περιστατικά που έχει αντιμετωπίσει, με επιτυχία, η ιατρική ομάδα του κέντρου.

Επιπλέον, μπορείτε να πληροφορηθείτε για θέματα που αφορούν τη στοματική κοιλότητα (δόντια, ούλα, σύγκλειση, άρθρωση κ.λπ.) και τις σύγχρονες τεχνικές, μεθόδους και υλικά αντιμετώπισης οδοντιατρικών προβλημάτων και να πάρετε απαντήσεις σε θέματα που σας ενδιαφέρουν.

Επιθυμία μας είναι η καλύτερη ενημέρωσή σας για την αναγκαιότητα της στοματικής υγείας, αλλά και για τις σημερινές δυνατότητες που υπάρχουν για την απόκτησή της.

Στόχος όλων μας είναι η ανώδυνη οδοντιατρική θεραπεία, τα άριστα αισθητικά και λειτουργικά αποτελέσματα και η γρήγορη εξυπηρέτηση σε ολόκληρο το φάσμα της σύγχρονης οδοντιατρικής, βασιζόμενοι στην άμεση, ειλικρινή επαφή με τον ασθενή μας.

Οι χειρουργοί οδοντίατροί μας είναι στη διάθεσή σας, για οποιαδήποτε ερώτηση ή διευκρίνιση. Εάν οραματίζεστε ένα ελκυστικό, αστραφτερό χαμόγελο, επικοινωνήστε μαζί μας για την πρώτη διαγνωστική και ενημερωτική επίσκεψη στο οδοντιατρικό μας κέντρο, στα Βριλήσσια.