ΟΠΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΒΑΡΔΑΒΑΣ - Αθήνα
Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Διεύθυνση: Ακαδημίας 18 Κολωνάκι, 10671 Αθήνα Αττικής

Τηλέφωνο: +302103611211

Γεωγραφικό πλάτος: 23.737336311892452

Γεωγραφικό μήκος: 37.97798142666395

ΟΠΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΒΑΡΔΑΒΑΣ - Αθήνα

Περιγραφή - ΟΠΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΒΑΡΔΑΒΑΣ - Αθήνα Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Ο ΟΠΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΒΑΡΔΑΒΑΣ δραστηριοποιείται στο χώρο των οπτικών στην Αθήνα. Σας δίνουμε τη δυνατότητα να εκμεταλλευτείτε όλες τις αποκλειστικές παροχές μας και να βρείτε όλα τα προϊόντα που χρειάζεσθε και επιθυμείτε για την υγεία, την ασφάλεια και την ομορφιά των ματιών σας.

Αρχή μας είναι ότι όλα τα γυαλιά πρέπει να προβάλλουν και να τονίζουν την προσωπικότητά σας. Οι έμπειροι οπτικοί - οπτομέτρες μας, με γνώση σχετικά με την ψυχολογία του διοπτροφόρου, θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε τα σωστά γυαλιά, ανάλογα με την κατατομή του προσώπου σας, την προσωπικότητά σας και τη διαθλαστική σας ανωμαλία (μυωπία, υπερμετρωπία, αστιγματισμός, πρεσβυωπία).

Σε ό,τι αφορά τους πρεσβύωπες, η εμπειρία μας και η μεγάλη μας γνώση στην κατασκευή των πολυεστιακών γυαλιών μπορεί να σας εγγυηθεί την απόλυτη προσαρμογή και λειτουργία της όρασής σας σε όλες τις αποστάσεις. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη σελίδα μας.

Ας μην ξεχνάμε, τα γυαλιά δεν είναι μόνο για να βλέπουμε εμείς καλά, αλλά και για να μας βλέπουν και οι άλλοι και να δημιουργούμε θετικά συναισθήματα.