ΕΥΡΩΔΙΑΣΤΑΣΗ ΝΟΤΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ - Ελληνικό
Άλλο - Ελληνικό Ελληνικό - Αττικής

Διεύθυνση: Λεωφόρος Βουλιαγμένης 54 Σούρμενα, 16777 Ελληνικό Αττικής

Τηλέφωνο: +302109620093

Γεωγραφικό πλάτος: 23.747750005879734

Γεωγραφικό μήκος: 37.89281396825765

ΕΥΡΩΔΙΑΣΤΑΣΗ ΝΟΤΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ - Ελληνικό

Περιγραφή - ΕΥΡΩΔΙΑΣΤΑΣΗ ΝΟΤΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ - Ελληνικό Άλλο - Ελληνικό Ελληνικό - Αττικής

Η ΕΥΡΩΔΙΑΣΤΑΣΗ ΝΟΤΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ είναι ένα φροντιστήριο ξένων γλωσσών και βρίσκεται στο Ελληνικό. Τα κέντρα ξένων γλωσσών ΕΥΡΩΔΙΑΣΤΑΣΗ, με εμπειρία 23 ετών στο χώρο της εκπαίδευσης και 41.000 επιτυχημένους σπουδαστές, είναι η καλύτερη επιλογή για τη σωστή και γρήγορη εκμάθηση ξένων γλωσσών.

Απευθυνόμαστε αποκλειστικά σε ενήλικες, οι οποίοι θέλουν να μάθουν, γρήγορα και ικανοποιητικά, μία ή περισσότερες ξένες γλώσσες και να αποκτήσουν πτυχία γλωσσομάθειας. Το 90% των προγραμμάτων των κέντρων ξένων γλωσσών Ευρωδιάσταση οδηγούν στην απόκτηση πτυχίου γλωσσομάθειας σε 7-14 μήνες. Ο χρόνος που απαιτείται για την απόκτηση πτυχίου είναι 2-3 φορές μικρότερος από αυτόν που απαιτείται στα άλλα κέντρα ξένων γλωσσών, χωρίς αυτό να σημαίνει κατώτερη ποιότητα σπουδών.

Χάρη στην υψηλού επιπέδου ακαδημαϊκή και διοικητική οργάνωση των σχολών μας και στο μεγάλο αριθμό των σπουδαστών μας, μπορούμε να παρέχουμε στους σπουδαστές μας μοναδικές ευκολίες, όπως δυνατότητα αλλαγής ωραρίου, αναπλήρωσης μαθημάτων και εναλλάξ παρακολούθησης τμημάτων (π.χ. μια εβδομάδα πρωινά, μια εβδομάδα απογευματινά, ανάλογα με την εργασία τους) σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή του προγράμματός τους. Επιπλέον, ξεκινάνε νέα τμήματα ξένων γλωσσών, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Δίνουμε την ευκαιρία σε όλους τους σπουδαστές, ανεξαρτήτως οικονομικής κατάστασης, να παρακολουθήσουν τα μαθήματά μας, προσφέροντας τις πιο συμφέρουσες τιμές διδάκτρων. Δεν επιβαρύνουμε οικονομικά τους σπουδαστές μας για την παροχή του εκπαιδευτικού μας έργου, παρά μόνο με το μικρότερο δυνατόν κόστος. Παρέχουμε, επίσης, προσφορές και εκπτώσεις σε όλες τις ξένες γλώσσες.

Για τέλεια εκμάθηση ξένων γλωσσών, εμπιστευθείτε την ΕΥΡΩΔΙΑΣΤΑΣΗ, τα Νο 1 Κέντρα Ξένων Γλωσσών Ενηλίκων.