ΖΥΓΟΥΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - LYSIS - Νέα Μάκρη
Άλλο - Νέα Μάκρη Νέα Μάκρη - Αττικής

Διεύθυνση: Ηρακλή Τσίκα 7, 19005 Νέα Μάκρη Αττικής

Τηλέφωνο: +302106773956

Γεωγραφικό πλάτος: 23.96739628133324

Γεωγραφικό μήκος: 38.08577490069497

ΖΥΓΟΥΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - LYSIS - Νέα Μάκρη

Περιγραφή - ΖΥΓΟΥΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - LYSIS - Νέα Μάκρη Άλλο - Νέα Μάκρη Νέα Μάκρη - Αττικής

Η εταιρεία ΖΥΓΟΥΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ LYSIS (πολιτικός μηχανικός ΕΜΠ), με το διακριτικό τίτλο LYSIS - Μονώσεις, με έδρα στη Νέα Μάκρη, έχει ως αντικείμενο τις εξειδικευμένες εργολαβίες μονώσεων κτιρίων και ρητινικών βιομηχανικών δαπέδων.

Συγκεκριμένα, καλύπτει ευρύ φάσμα αναγκαίων εφαρμογών σε νέα κτίρια και σε υφιστάμενα, τα οποία, είτε ανακαινίζονται, είτε αναβαθμίζονται ενεργειακά, όπως: μόνωση ταρατσών & υπογείων, εξωτερική θερμομόνωση τοίχων και πυλωτής και φυτεμένο δώμα. Στις υπηρεσίες περιλαμβάνονται και η αντιμετώπιση ανερχομένης υγρασίας και επισκευή - ενίσχυση σκυροδέματος.

Επίσης, η εταιρεία κατασκευάζει ρητινικά βιομηχανικά δάπεδα για χώρους, όπως βιομηχανίες, αποθήκες, ξενοδοχεία, καταστήματα, γκαράζ και κατοικίες.

Η εταιρεία απασχολεί μόνιμους εργαζομένους, με την τεχνική κατάρτιση και εκπαίδευση των τεχνιτών να είναι συνεχή, ενώ διαθέτει και πλήρη και σύγχρονο εξοπλισμό εργαλείων και μηχανημάτων. Συμμετέχει ενεργά στο πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον», αναλαμβάνοντας εργολαβίες μόνωσης ταράτσας, πυλωτής και εξωτερικής θερμομόνωσης τοίχων.

Κάθε έργο καλύπτεται από εγγύηση και υπάρχει άμεση ανταπόκριση για διερεύνηση τυχόν προβλήματος, καθώς επίσης και για την αναγκαία συντήρηση.

Η μακρόχρονη εμπειρία, ο επαγγελματισμός και η υψηλή τεχνογνωσία εξασφαλίζουν την αξιοπιστία μας και την εμπιστοσύνη των πελατών μας σε πληθώρα έργων κατοικιών, βιομηχανιών, εμπορικών κτιρίων κ.λπ.