ΓΕΩΡΓΑΛΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ - Αθήνα
Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Διεύθυνση: Λεωφόρος Κηφισίας 108 Ελληνορώσων, 11526 Αθήνα Αττικής

Τηλέφωνο: +302106924682

Γεωγραφικό πλάτος: 23.767493595724456

Γεωγραφικό μήκος: 37.99407877399522

ΓΕΩΡΓΑΛΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ - Αθήνα

Περιγραφή - ΓΕΩΡΓΑΛΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ - Αθήνα Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Ο Γεωργαλάκης Βασίλειος είναι ψυχίατρος - ψυχοθεραπευτής, με έδρα την Αθήνα.

Ο ψυχίατρος είναι μετεκπαιδευθείς στην Γνωσιακή - Συμπεριφοριστική Θεραπεία και την Θεραπεία Σχημάτων.

Έχει λάβει την ψυχιατρική του ειδικότητα στο Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας και στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής. Έλαβε την ψυχοθεραπευτική εκπαίδευση στη Γνωσιακή - Συμπεριφοριστική Θεραπεία στο Αιγινήτειο Πανεπιστημιακό Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αθηνών και στη Θεραπεία Σχημάτων στην Αμερική στο Cognitive Therapy Center of New Jersey και στο The New Jersey Institute for Schema Therapy, με τον Jeffrey Young και την Wendy Behary.

Έχει ειδικευτεί στην γνωσιακή-συμπεριφοριστική θεραπεία για Ιδεοψυχαναγκαστική Διαταραχή σε παιδιά στο πανεπιστήμιο UCLA από το International OCD Foundation, Los Angeles ,CA και για τους ενήλικους στην Νέα Υόρκη από το international OCD foundation (διεθνής οργανισμός ιδεοψυχαναγκαστικής διαταραχής). Επίσης έχει εκπαιδευτεί στις Αγχώδεις Διαταραχές στο Κέντρο Θεραπείας του Άγχους στο πανεπιστήμιο της Pennsylvania, Philadelphia με την Edna Foa.

Τέλος, έχει λάβει εκπαίδευση στο Mindfulness Meditation και στο Πρόγραμμα Μείωσης του Άγχους στο San Francisco and Omega Institute από το Center for Mindfulness in Medicine, Health Care at the University of Massachusetts Medical School.

Στο παρόν, είναι υπεύθυνος ψυχίατρος σε 2 δομές ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης και διατηρεί ιατρείο στην Αθήνα, οπού παρέχεται ψυχιατρική εξέταση και αντιμετώπιση ψυχιατρικών διαταραχών, όπως είναι η κατάθλιψη, οι [κρίσεις πανικού](link: https://www.georgalakis.gr/disorders/%CE%BA%CF%81%CE%AF%CF%83%CE%B7-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D/) , η αγοραφοβία, οι φοβικές διαταραχές και η [ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή](link: https://www.georgalakis.gr/disorders/%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CE%BF%CF%88%CF%85%CF%87%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%87%CE%AE/).

Στις ψυχιατρικές διαταραχές περιλαμβάνονται και η γενικευμένη αγχώδης διαταραχή, η διπολική διαταραχή και οι διαταραχές προσωπικότητας. Εφαρμόζεται γνωσιακή - συμπεριφοριστική ψυχοθεραπεία και θεραπεία σχημάτων για τις παραπάνω διαταραχές, σε ατομικό επίπεδο, μόνη της ή σε συνδυασμό με φαρμακευτική αγωγή. Τέλος, παρέχεται συμβουλευτική σε ανθρώπους που παρουσιάζουν δυσκολίες, όπως προβλήματα στο γάμο ή επέλευση διαζυγίου, πένθος, αντιμετώπιση μιας ασθένειας, συγκρούσεις με τα παιδιά.

Είναι μέλος των:

  • Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών
  • Βρετανικού Ιατρικού Συλλόγου
  • Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας
  • International society of schema therapy-ISST (Διεθνής οργανισμός θεραπείας σχημάτων)
  • International OCD foundation.(Διεθνής οργανισμός ιδεοψυχαναγκαστικής διαταραχής)