ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕΡΤΙΡΗ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ - Αθήνα
Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Διεύθυνση: Λεωφόρος Κηφισίας 80 Αμπελόκηποι, 11526 Αθήνα Αττικής

Τηλέφωνο: +302106912500

Γεωγραφικό πλάτος: 23.76612436401951

Γεωγραφικό μήκος: 37.99130010202921

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕΡΤΙΡΗ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ - Αθήνα

Περιγραφή - ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕΡΤΙΡΗ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ - Αθήνα Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Το ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕΡΤΙΡΗ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ, με έδρα την Αθήνα απάρτιζεται απο έμπειρους δικηγόρους και, με δυναμική παρουσία σε διεθνές επίπεδο, αποτελούν την κορυφαία λύση για όσους αναζητούν υψηλού επιπέδου νομικές υπηρεσίες.

Με αποκλειστικό γνώμονα τις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών μας, εξατομικεύουμε κάθε περίπτωση και παρέχουμε στοχευμένες λύσεις, προσαρμοσμένες ξεχωριστά και ατομικά σε οποιονδήποτε, από τον ιδιώτη ή τον επαγγελματία έως την πολυεθνική εταιρεία - επιχείρηση.

Η άρτια κατάρτιση, η πολυετής πείρα, αλλά και η ολοένα επεκτεινόμενη συνεργασία μας με ικανούς και έμπειρους επαγγελματίες από άλλους κλάδους (συμβολαιογράφους, λογιστές, μηχανικούς, μεσίτες ακινήτων κ.τ.λ.) μας επιτρέπει να διαχειριζόμαστε, αποτελεσματικά, υποθέσεις που άπτονται περισσότερων κλάδων και να παρέχουμε, έτσι, ολοκληρωμένες λύσεις με αξιοπιστία και ασφάλεια.

Η βαθιά γνώση της τοπικής και παγκόσμιας αγοράς, αλλά και η διεθνής παρουσία μας, δυναμική και ολοένα αυξανόμενη -κόντρα στις αντιξοότητες των καιρών- είναι τα εργαλεία που εξασφαλίζουν στους πελάτες μας, την άμεση και αποτελεσματική ικανοποίηση των αναγκών τους, όπου και εάν αυτοί βρίσκονται.

Όλοι οι συνεργάτες, στα γραφεία 'Mertiri Legal Advisors', εργαζόμαστε αφοσιωμένοι ανά το εικοσιτετράωρο και σε όλο τον κόσμο, μοιραζόμενοι την ίδια φιλοσοφία: την εξεύρεση ισχυρών λύσεων για τους πελάτες μας, στους οποίους στεκόμαστε πιστοί αρωγοί, ώστε να αντιμετωπίσουν και να προβλέψουν προκλήσεις σε τεράστια και ταχέως μεταβαλλόμενα τοπία.

Κάθε εκπροσώπηση και προσέγγιση είναι για εμάς ξεχωριστή και ιδιαίτερη, όπως άλλωστε και οι πελάτες μας.

Δείτε εδώ Παρουσίαση της Εταιρίας μας

Επιτυχία μας, η επιτυχία των εντολέων μας!