ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΩΩΝ ΑΘΗΝΩΝ Α.Ε. - Πικέρμι
Άλλο - Πικέρμι Πικέρμι - Αττικής

Διεύθυνση: 21ο χλμ. Λεωφόρος Μαραθώνος, 19009 Πικέρμι Αττικής

Τηλέφωνο: +302106038023

Γεωγραφικό πλάτος: 23.944435969753982

Γεωγραφικό μήκος: 38.00303792546177

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΩΩΝ ΑΘΗΝΩΝ Α.Ε. - Πικέρμι

Περιγραφή - ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΩΩΝ ΑΘΗΝΩΝ Α.Ε. - Πικέρμι Άλλο - Πικέρμι Πικέρμι - Αττικής

Το ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΩΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΑΕ, στο Πικέρμι, είναι μια πρότυπη κτηνιατρική κλινική και μια τεχνολογικά προηγμένη μονάδα, πλαισιωμένη από ομάδα κτηνιάτρων και μεγάλο αριθμό συνεργατών, οι οποίοι, με συνέπεια και αγάπη για τα ζώα, εφαρμόζουν σύγχρονες διαγνωστικές μεθόδους και χειρουργικές τεχνικές.

Λειτουργεί όλο το 24ωρο, συμπεριλαμβανομένων Κυριακών και αργιών, διαθέτει ασθενοφόρο όχημα και δέχεται όλα τα επείγοντα περιστατικά από Αττική και επαρχία. Διαθέτει οργανωμένο μικροβιολογικό εργαστήριο, το οποίο καλύπτει άμεσα τις ανάγκες των νοσηλευομένων ζώων όλο το 24ωρο, καθώς και μικροβιολογικές εξετάσεις συναδέλφων κτηνιάτρων και ιδιωτών.

Επίσης, διαθέτει το μοναδικό στην Ελλάδα μαγνητικό τομογράφο ανοικτού τύπου, ειδικό για μικρά ζώα και άλογα. Η εξέταση διενεργείται από εξειδικευμένο προσωπικό, η διάγνωση γίνεται από ειδικό γιατρό του εξωτερικού και τα αποτελέσματα δίνονται σε ψηφιακή μορφή.

Διατίθεται ακτινολογικό μηχάνημα υψηλών προδιαγραφών και σύστημα ψηφιακής ακτινογραφίας, που δίνει τη δυνατότητα επεξεργασίας της εικόνας και ακριβέστερης διάγνωσης.

Το σύγχρονο μηχάνημα υπερήχων, το οποίο χειρίζεται εξειδικευμένη συνεργάτιδα κτηνίατρος, παρέχει τη δυνατότητα διερεύνησης της πλειονότητας των εσωτερικών οργάνων του ασθενούς ζώου και τη λήψη στοχευμένης βιοψίας, όταν ενδείκνυται κλινικά. Στα δύο, πλήρως εξοπλισμένα, χειρουργεία διενεργούνται όλων των ειδών οι χειρουργικές επεμβάσεις.

Το νοσηλευτήριό μας διαθέτει 40 κλωβούς νοσηλείας και ειδικούς κλωβούς εντατικής θεραπείας με οξυγόνο.