ΠΕΤΡΟΥΤΣΑΤΟΣ - Αθήνα
Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Διεύθυνση: Φραντζή Αμβρόσιου 38 Νέος Κόσμος, 11744 Αθήνα Αττικής

Τηλέφωνο: +302109239271

Γεωγραφικό πλάτος: 23.72751774650261

Γεωγραφικό μήκος: 37.96044707126734

ΠΕΤΡΟΥΤΣΑΤΟΣ - Αθήνα

Περιγραφή - ΠΕΤΡΟΥΤΣΑΤΟΣ - Αθήνα Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Το κατάστημα οπτικών ΠΕΤΡΟΥΤΣΑΤΟΣ λειτουργεί από το 1975 στο Νέο Κόσμο, στην Αθήνα. Η επιχείρησή μας, όλα αυτά τα χρόνια, εξυπηρετεί, με αμείωτο ενδιαφέρον και συνέπεια, τις επιθυμίες του καταναλωτικού κοινού και δεν έχει σταματήσει να εξελίσσεται και να εκσυγχρονίζεται.

Η πολύχρονη εμπειρία μας, η προσωπική επαφή με τον κάθε επισκέπτη ξεχωριστά, αλλά και η διαρκής ενημέρωση και εκπαίδευσή μας σε ό,τι σχετίζεται με τον κλάδο των οπτικών μάς έχουν φέρει πρώτους στις προτιμήσεις των αγοραστών.

Κύριο μέλημά μας είναι να σας εξυπηρετήσουμε και να σας καθοδηγήσουμε στην αγορά των οπτικών ειδών που σας ταιριάζουν, σύμφωνα με το στυλ και τις ανάγκες σας, καθώς διαθέτουμε μεγάλη συλλογή τόσο σε οικονομικές επιλογές, όσο και σε πιο ιδιαίτερες, ακολουθώντας τις πιο σύγχρονες τάσεις τις μόδας. Επιπλέον, υπάρχει πάντα η δυνατότητα παραγγελίας προϊόντος που δεν υπάρχει στη συλλογή μας.

Στο κατάστημά μας λειτουργεί άρτια εξοπλισμένο εργαστήριο εκτέλεσης οφθαλμολογικών συνταγών, καθώς και οργανωμένο τμήμα φακών επαφής.

Με χαρά, περιμένουμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Φώτης Πετρουτσάτος: ποιότητα, φροντίδα