ΠΕΡΡΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ - Πειραιάς
Άλλο - Πειραιάς Πειραιάς - Αττικής

Διεύθυνση: Πραξιτέλους 111 Αγία Τριάδα, 18532 Πειραιάς Αττικής

Τηλέφωνο: +302104115177

Γεωγραφικό πλάτος: 23.649983875301988

Γεωγραφικό μήκος: 37.94360416512392

ΠΕΡΡΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ - Πειραιάς

Περιγραφή - ΠΕΡΡΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ - Πειραιάς Άλλο - Πειραιάς Πειραιάς - Αττικής

Ο ειδικός ορθοδοντικός Περράκης Εμμανουήλ, σ’ ένα σύγχρονα διαμορφωμένο χώρο στον Πειραιά, εφαρμόζει υψηλών προδιαγραφών θεραπευτικές τεχνικές, όπως:

  • Προληπτική ορθοδοντική για διακοπή βλαβερών συνηθειών & διατήρηση χώρου σε παιδιά
  • Μηχανήματα τύπου Hawley για παιδιά
  • Λευκά και μεταλλικά brackets (σιδεράκια για διόρθωση ορθοδοντικών ανωμαλιών)

Εφαρμόζει πρωτοποριακή τεχνική, με αόρατους διαφανείς νάρθηκες, για εφήβους και ενηλίκους: Εφαρμόζει μια σειρά από λεπτούς διαφανείς νάρθηκες σε σχήμα πετάλου, με ακριβή εφαρμογή πάνω στα δόντια, οι οποίοι πετυχαίνουν σταδιακή μετακίνηση και διόρθωση των αποκλίσεών τους.

Μερικά από τα οφέλη της τεχνικής: η διάρκεια της θεραπείας, που δεν ξεπερνά τους 8 - 10 μήνες, κατά προσέγγιση, η τέλεια αισθητική, η διατήρηση καλύτερης στοματικής υγιεινής και η καλύτερη επαφή των δοντιών, που βοηθά στο σωστό βούρτσισμά τους και στην αποφυγή εμφανίσεως τερηδόνας, ουλίτιδας και περιοδοντίτιδας.

Παράλληλα, επιτυγχάνεται η σωστή λειτουργία των αρθρώσεων του στόματος, ο βιολογικός τρόπος μετακίνησης δοντιών με ήπια ένταση δυνάμεων, ενώ δεν υπάρχει ηλικιακός περιορισμός.

Οι ασθενείς με ορθοδοντικό πρόβλημα δεν οδηγούνται στο ιατρείο μόνο από αισθητικούς, κοινωνικούς και επαγγελματικούς λόγους. Ένα χαρούμενο και φωτεινό χαμόγελο επιδρά ψυχολογικά και στην αυτοπεποίθηση του ανθρώπου.