ΠΑΠΑΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Ξ. & ΣΙΑ Ο.Ε. - Μοσχάτο
Άλλο - Μοσχάτο Μοσχάτο - Αττικής

Διεύθυνση: Γεώργιου Κονδύλη 16 Άνω Μοσχάτο, 18346 Μοσχάτο Αττικής

Τηλέφωνο: +302104810127

Γεωγραφικό πλάτος: 23.68300604617275

Γεωγραφικό μήκος: 37.96081324604294

ΠΑΠΑΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Ξ. & ΣΙΑ Ο.Ε. - Μοσχάτο

Περιγραφή - ΠΑΠΑΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Ξ. & ΣΙΑ Ο.Ε. - Μοσχάτο Άλλο - Μοσχάτο Μοσχάτο - Αττικής

Αγαπητοί μας φίλοι, στο χώρο μας, με επωνυμία ΠΑΠΑΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Ξ & ΣΙΑ ΟΕ, στο Μοσχάτο, θα βρείτε αναλώσιμα (κυρίως) υλικά & είδη συσκευασίας, για το κατάστημά σας, αλλά και πολλά άλλα προϊόντα, που σκοπό έχουν να κάνουν την πώληση, τη διανομή, την παρουσίαση των προϊόντων σας ευκολότερη.

Εξυπηρετούμε, κυρίως, επαγγέλματα που ασχολούνται με την πώληση τροφίμων και έτοιμου φαγητού, καφέ, βιομηχανία τροφίμων, μεταφορικές εταιρείες κ.λπ. Για να λειτουργήσει, όμως, σωστά η επιχείρησή σας χρειάζεται και άλλα είδη, εκτός από τις συσκευασίες. Γι' αυτό και θα βρείτε σε εμάς και πολλά άλλα είδη.

Προσπαθούμε να συγκεντρώσουμε στο χώρο μας όσο περισσότερα, ελληνικά, κυρίως, προϊόντα μπορούμε, αλλά και εισαγωγής, ώστε να βρίσκετε τα πάντα! Συνεχώς, εμπλουτίζουμε το κατάστημά μας με προϊόντα που θα κάνουν τη ζωή σας, αλλά και τη μεταφορά και πώληση των εμπορευμάτων σας, ευκολότερη.

Ο κατάλογος των προϊόντων μας είναι αρκετά μεγάλος, γι’ αυτό και μια 'βόλτα' στο site μας, πιστεύω πως θα σας βοηθήσει να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει.

Σας ευχαριστώ,

Με εκτίμηση

Ξενοφώντας Παπακωστόπουλος