ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ - ΔΕΛΗΠΑΛΤΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ - Θεσσαλονίκη
Άλλο - Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκης

Διεύθυνση: Κωνσταντινουπόλεως 91 Ιπποκράτειο, 54644 Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκης

Τηλέφωνο: +302310828559

Γεωγραφικό πλάτος: 22.963287688958367

Γεωγραφικό μήκος: 40.60781561582259

ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ - ΔΕΛΗΠΑΛΤΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ - Θεσσαλονίκη

Περιγραφή - ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ - ΔΕΛΗΠΑΛΤΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ - Θεσσαλονίκη Άλλο - Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκης

Οι ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ - ΔΕΛΗΠΑΛΤΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ είναι ψυχολόγοι, με έδρα τη Θεσσαλονίκη.

Είμαι ο Ευάγγελος Παπαδάκης, πιστοποιημένος γνωστικός - συμπεριφορικός ψυχοθεραπευτής από την Ελληνική Εταιρεία Έρευνας της Συμπεριφοράς (ΕΕΕΣ) και την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Συμπεριφορικών και Γνωστικών Θεραπειών (European Association for Behavioural and Cognitive Therapies - EABCT).

Επιπλέον, έχω λάβει την πιστοποίησή μου στη θεραπεία σχημάτων που αφορά στις διαταραχές προσωπικότητας από τη Διεθνή Εταιρεία Θεραπείας Σχημάτων (International Society of Schema Therapy - ISST), που εδρεύει στη Ν. Υόρκη.

Επίσης, έχω παρακολουθήσει διετές πρόγραμμα ψυχαναλυτικής μετεκπαίδευσης στη χρήση των προβολικών τεστ προσωπικότητας. Παράλληλα, έχω μετεκπαιδευθεί στη συμβουλευτική επαγγελματικού προσανατολισμού και στη Διοίκηση Ανθρώπινων Πόρων.

Η Αλεξάνδρα Δελήπαλτα είναι απόφοιτος του Α.Π.Θ., με μεταπτυχιακό δίπλωμα στη γνωστική ψυχολογία του Τμήματος Ψυχολογίας του Α.Π.Θ. και άδεια ασκήσεως επαγγέλματος από τη Νομαρχία Θεσσαλονίκης (24/21007 - 1999). Είναι ψυχοθεραπεύτρια γνωστικής - συμπεριφορικής κατεύθυνσης και διαθέτει πολυετή εμπειρία ως ψυχολόγος σε ομάδες γονέων και σε ομάδες παιδιών και εφήβων με διαταραχές συμπεριφοράς. Παράλληλα, διαθέτει διδακτική εμπειρία σε δημόσια και ιδιωτικά Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης. Έχει παρακολουθήσει εκπαιδευτικά προγράμματα παιδοψυχιατρκής και συμβουλευτικής επιμόρφωσης.

Ασχολούμαστε, ψυχοθεραπευτικά και ερευνητικά, με τις διαταραχές προσωπικότητας (επαναλαμβανόμενα δυσλειτουργικά μοτίβα στις σχέσεις μας με τους άλλους ανθρώπους), τα προβλήματα συζυγικών - συντροφικών σχέσεων, τους ψυχαναγκασμούς - καταναγκασμούς, το άγχος για την υγεία, τις κρίσεις πανικού, τις διαταραχές της διάθεσης, τις διαταραχές διατροφής.

Επίσης, με τα προβλήματα διάθεσης, αυτοεκτίμησης και συμπεριφοράς παιδιών και εφήβων, καθώς και την υποστήριξη της οικογένειας σε χρόνια προβλήματα, καθώς και σε καταστάσεις κρίσης.

Έχουμε συμμετάσχει, με ανακοινώσεις, σε διάφορα επιστημονικά συνέδρια, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, και διατελούμε μέλη διαφόρων επιστημονικών συλλόγων και επιτροπών.