ΙΑΤΡΙΚΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Θ. - Αχαρνές
Άλλο - Αχαρνές Αχαρνές - Αττικής

Διεύθυνση: Αριστοτέλους 182, 13674 Αχαρνές Αττικής

Τηλέφωνο: +302102400531

Γεωγραφικό πλάτος: 23.738795684281147

Γεωγραφικό μήκος: 38.0897521675209

ΙΑΤΡΙΚΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Θ. - Αχαρνές

Περιγραφή - ΙΑΤΡΙΚΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Θ. - Αχαρνές Άλλο - Αχαρνές Αχαρνές - Αττικής

Το ΙΑΤΡΙΚΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Θ, (διαγνωστικό κέντρο) στις Αχαρνές, ξεκίνησε τη λειτουργία του ως συνέχεια του κέντρου Θεοφάνη Πανόπουλου που προϋπήρχε από το 1988. Στόχος του διαγνωστικού κέντρου είναι η συνεχής αναβάθμιση των υπηρεσιών και των μέσων διάγνωσης, με σκοπό την καλύτερη και άμεση ιατρική σας κάλυψη.

Η μεταφορά του κέντρου από το κέντρο των Αχαρνών στην περιφερειακή οδό Αριστοτέλους 182, έγινε με γνώμονα την ταχύτερη και ευκολότερη εξυπηρέτησή σας, παρέχοντας διαθέσιμες θέσεις στάθμευσης του οχήματός σας και εύκολη πρόσβαση με τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Στον τομέα της ακτινοδιαγνωστικής και μικροβιολογίας, η ποιότητα διασφαλίζεται από τη διά βίου μετεκπαίδευση και επιμόρφωση του ιατρικού και παραϊατρικού προσωπικού, από τον έλεγχο και την αναβάθμιση των μηχανημάτων του κέντρου, τη διατήρηση διαδικασίας ποιότητας (ISO) και του προγράμματος διαχείρισης ιατρικών αποβλήτων.

Το μικροβιολογικό τμήμα πραγματοποιεί, καθημερινά, πλήρεις αιματολογικούς ελέγχους με αξιοπιστία και ταχύτητα..

Η αξιοπιστία και ο σεβασμός για τη διαδικασία της λήψης του δείγματος, της επεξεργασίας και έκδοσης των αποτελεσμάτων, εποπτεύεται από σύγχρονο πρόγραμμα διαχείρισης ποιότητας, σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 9001:2008. Το εξειδικευμένο προσωπικό και η ιατρός μικροβιολόγος του διαγνωστικού κέντρου εργάζονται καθημερινάμ για την αξιόπιστη και ταχύτερη εξυπηρέτησή σας.

Μερικές απο τις εξετάσεις που παρέχονται στο μικροβιολογικό τμήμα, είναι οι αιματολογικές, βιοχημικές, αναλύσεις ούρων, ενώ στο κέντρο πραγμαοποιούνται ορμονολογικές εξετάσεις και καλλιέργειες, αλλά και ειδικές εξετάσεις για έλεγχο γονιμότητας.

Το ιατρικό διαγνωστικό κέντρο Θ. Πανόπουλος Α.Ε. σας ανακοινώνει, τέλος, οτι είναι συμβεβλημένο με το νέο ενοποιημένο ασφαλιστικό φορέα Ε.Ο.Π.Υ.Υ. (Εθνικο Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας). Τα ταμεία που συγχωνεύονται είναι: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΟΓΑ, ΟΠΑΔ, ΤΥΔΚΥ και ΟΑΕΕ.