ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΣ Md, Phd - ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Md, FEBO - Παλαιό Φάληρο
Άλλο - Παλαιό Φάληρο Παλαιό Φάληρο - Αττικής

Διεύθυνση: Αχιλλέως 16, 17562 Παλαιό Φάληρο Αττικής

Τηλέφωνο: +302109829828

Γεωγραφικό πλάτος: 23.70019170011679

Γεωγραφικό μήκος: 37.9225173532395

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΣ Md, Phd - ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Md, FEBO - Παλαιό Φάληρο

Περιγραφή - ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΣ Md, Phd - ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Md, FEBO - Παλαιό Φάληρο Άλλο - Παλαιό Φάληρο Παλαιό Φάληρο - Αττικής

Οι οφθαλμίατροι ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΣ Md, Phd - ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Md, FEBO διατηρούν οφθαλμολογικό ιατρείο, το οποίο προσφέρει εξειδικευμένες οφθαλμιατρικές υπηρεσίες, στο Παλαιό Φάληρο.

O κύριος Στέφανος Οικονόμου είναι εξειδικευμένος οφθαλμίατρος, ιδιοκτήτης του ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΔΙΑΘΛΑΣΤΙΚΟΥ LASER στο Παλαιό Φάληρο.

Ο Στέφανος Οικονόμου αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή Αθηνών το 1969. Μετά την ολοκλήρωση της ιατρικής ειδικότητας στο Οφθαλμιατρείο Αθηνών και την εκπόνηση της διδακτορικής διατριβής με Άριστα, μετεκπαιδεύτηκε στο Μάντσεστερ, στο Τελ Αβίβ, στο Ρότερνταμ και στο Όρεγκον.

Ασχολείται με τη διαθλαστική χειρουργική και την αποκατάσταση της μυωπίας, της υπερμετρωπίας και του αστιγματισμού με laser και με ενδοφακό, όπως επίσης και με τη διόρθωση της πρεσβυωπίας με τους πρωτοποριακούς ενδοκερατοειδικούς δακτυλίους KAMRA.

Είναι συνιδρυτής του ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΔΙΑΘΛΑΣΤΙΚΟΥ LASER, που πρωτοστατεί εδώ και 20 χρόνια στη διαθλαστική χειρουργική.

Είναι τακτικό μέλος της Ελληνικής, της Ευρωπαϊκής και της Αμερικάνικης Εταιρείας Χειρουργικής Καταρράκτη και Διαθλαστικής Χειρουργικής επί πολλά συναπτά έτη, καθώς έχει παρουσιάσει τις ιδέες και τις τεχνικές του και έχει λάβει διεθνή αναγνώριση.

Ο Νικόλαος Οικονόμου είναι γιος του Στέφανου Οικονόμου, έχει σπουδάσει ιατρική στην Ελλάδα και έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό πάνω στην οφθαλμολογία. Συστεγάζεται στο ιατρείο με τον πατέρα του, στο Παλαιό Φάληρο, ενώ πραγματοποιεί εξετάσεις και χειρουργεία στο Αθηναϊκό Διαθλαστικό Laser στην Κατεχάκη. Πρόσφατα έχει πιστοποιηθεί με το Fellow of the European Board of Ophthalmology, ο οποίος είναι ο μόνιμος ευρωπαϊκός τίτλος πιστοποίησης γενικής οφθαλμολογίας, ο οποίος χορηγείται μόνο κατόπιν εξετάσεων.

Οι ιατροί εξειδικεύονται στη χειρουργική αφαίρεση του καταρράκτη με τις μεθόδους της φακοθρυψίας και της εξωπεριφακικής mini - nuc και χειρουργεί στο Οφθαλμολογικό Ινστιτούτο Αθηνών ΟΜΜΑ. Ασχολούνται με τη διάγνωση, τη θεραπεία και τη χειρουργική αποκατάσταση του γλαυκώματος με ένθεση βαλβίδας. Είναι ειδικοί στις παθήσεις κερατοειδούς και στην αποκατάστασή τους με αμνιακές μεμβράνες, στην κερατοπλαστική, στο cross-linking για τον κερατόκωνο και στη medical retina.

Επιπλέον, αναλαμβάνουν ασθενείς με παθήσεις του βυθού, όπως διαβητική αμφιβληστροειδοπάθεια και ηλικιακή εκφύλιση ωχράς κηλίδος. Επίσης, ασχολούνται με το στραβισμό και τη διόρθωση της αμβλυωπίας σε νέα παιδιά.