ΜΥΤΑ Δ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ - Αθήνα
Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Διεύθυνση: Ιερά Οδός 28 Κεραμεικός, 10435 Αθήνα Αττικής

Τηλέφωνο: +302103453468

Γεωγραφικό πλάτος: 23.714476518169263

Γεωγραφικό μήκος: 37.97987494079851

ΜΥΤΑ Δ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ - Αθήνα

Περιγραφή - ΜΥΤΑ Δ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ - Αθήνα Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Η εταιρεία ΜΥΤΑ Δ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ, στην Αθήνα, δραστηριοποιείται από το 1973 στο χώρο της επαγγελματικής κουζίνας και του εξοπλισμού εστιατορίων - ζαχαροπλαστείων και υποστηρίζει πολλά εστιατόρια, ψητοπωλεία, καφέ μπαρ, μεζεδοπωλεία. Επίσης, παρέχει εξοπλισμό για αναψυκτήρια, πιτσαρίες, κρεπερί, αλλά και εστιατόρια ασιατικής κουζίνας και καταστήματα frozen yogurt.

Πιο αναλυτικά, στις εγκαταστάσεις της εταιρείας κατασκευάζονται επαγγελματικές ανοξείδωτες κατασκευές, όπως λάντζες, ερμάρια, τραπέζια, ποτηροθήκες.

Παράλληλα, διαθέτει ντουλάπες σκευών, φούσκες, ραφιέρες, αλλά και πάγκους - ψυγεία, ψυγεία σαλατών και πάγκους κατάψυξης.

Εδώ θα βρείτε θαλάμους συντήρησης, θαλάμους κατάψυξης, όπως επίσης και ψησταριές, καρβουνιέρες, θερμαινόμενες και ψυχόμενες βιτρίνες.

Διαθέτει, ακόμη, μπεν μαρί, ψαριέρες, κοτοπουλιέρες και συρταριέρες και παρέχει βιτρίνες ζαχαροπλαστείου και κρεοπωλείου, ψυγεία self service, σωληνώσεις και μοτέρ εξαερισμού.

Το κατάστημα εξοπλισμού μαζικής εστίασης Μύτα Παναγιώτα προμηθεύει τους πελάτες του με συσκευές κουζίνας, όπως πλυντήρια, παγομηχανές, ψύκτες και τοστιέρες, φριτέζες ηλεκτρικές και υγραερίου, αλλά και γύρους ηλεκτρικούς, υγραερίου.

Έχει τη δυνατότητα να εφοδιάσει τους πελάτες της με πλατό, γκριλιέρες, εστίες και κουζίνες, καθώς και φούρνους, στόφες, κρεπιέρες, βραστήρες και καφετιέρες.

Τέλος, θα βρείτε μίξερ, ζυμωτήρια, ζαμπονομηχανές, wok, αλλά και φραπιέρες, στίφτες, χόβολη, καθώς και μπλέντερς των μεγαλύτερων οίκων της Ευρώπης, όπως: ITV, KRUPS, SIPMAN, HAMILTON, VESTFROST κ.λπ.

Η εταιρεία έχει τη δυνατότητα κατασκευής των προϊόντων της, σε οποιεσδήποτε διαστάσεις επιθυμείτε.