ΜΑΜΕ - Πειραιάς
Άλλο - Πειραιάς Πειραιάς - Αττικής

Διεύθυνση: Παπαστράτου 75 Άγιος Διονύσιος, 18546 Πειραιάς Αττικής

Τηλέφωνο: +302104619745

Γεωγραφικό πλάτος: 23.633564723193057

Γεωγραφικό μήκος: 37.95202629723872

ΜΑΜΕ - Πειραιάς

Περιγραφή - ΜΑΜΕ - Πειραιάς Άλλο - Πειραιάς Πειραιάς - Αττικής

Η εταιρεία ΜΑΜΕ - ΜΑΓΓΟΥΡΙΔΗ - ΜΕΝΤΗ ΕΠΕ, στον Πειραιά, δραστηριοποιείται στον τομέα της ενεργητικής πυρασφάλειας και των πυροσβεστικών συσκευών, από το 1978. Με ιδρυτές τον Παναγιώτη Μαγγουρίδη και τη Δήμητρα Μεντή, ξεκίνησε ως οικογενειακή επιχείρηση και, 30 χρόνια μετά, συνεχίζει να προσφέρει την τεχνογνωσία και την εξειδίκευση που εγγυάται την προσωπική σας ασφάλεια.

Στεγάζεται σε ιδιόκτητο κτίριο συνολικής επιφάνειας 600 τ.μ., δίπλα στο λιμάνι του Πειραιά. Με συνεχή διεύρυνση των δραστηριοτήτων, είναι σε θέση να καλύψει όλες τις ανάγκες σας σε θέματα πυροπροστασίας.

Κύριες δραστηριότητες της εταιρείας είναι η κατασκευή και εμπορία ενεργητικών πυροσβεστικών μέσων (πυροσβεστήρες, πυροσβεστικές φωλιές, πυροσβεστικές εργαλειοθήκες κ.λπ.), η πώληση και εγκατάσταση αυτόματων συστημάτων πυρανίχνευσης και πυρόσβεσης. Επίσης, η εταιρεία αναλαμβάνει την απαραίτητη συντήρηση όλων των μέσων πυρασφάλειας (αναγομώσεις πυροσβεστήρων, υδραυλικές δοκιμές φιαλών υψηλής & χαμηλής πίεσης, συντηρήσεις συστημάτων πυρασφάλειας κ.λπ.).

Παρέχουμε, επίσης, κατάλληλα ενημερωμένο Διπλωματούχο Μηχανολόγο Μηχανικό, για την κατάρτιση μελέτης πυρασφάλειας για το κτίριό σας και έκδοση πιστοποιητικού από την αρμόδια Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Η εταιρεία μας διαθέτει όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις από το Υπουργείο Ανάπτυξης, τον αρμόδιο φορέα πιστοποίησης Bureau Veritas, καθώς επίσης και από την Επιθεώρηση Εμπορικών Πλοίων. Όλα τα προϊόντα μας είναι εναρμονισμένα με τις τελευταίες απαιτούμενες προδιαγραφές και την Ευρωπαϊκή νομοθεσία που διέπει τα ενεργητικά μέσα πυρόσβεσης.