ΔΡΑΚΟΥ - ΚΑΒΑΚΟΥ ΒΙΚΥ - ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ - Αιγάλεω
Άλλο - Αιγάλεω Αιγάλεω - Αττικής

Διεύθυνση: Ιερά Οδός 308 & Ευαγγελιστρίας 8, 12243 Αιγάλεω Αττικής

Τηλέφωνο: +302105904453

Γεωγραφικό πλάτος: 23.673235800913734

Γεωγραφικό μήκος: 37.994882142440254

ΔΡΑΚΟΥ - ΚΑΒΑΚΟΥ ΒΙΚΥ - ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ - Αιγάλεω

Περιγραφή - ΔΡΑΚΟΥ - ΚΑΒΑΚΟΥ ΒΙΚΥ - ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ - Αιγάλεω Άλλο - Αιγάλεω Αιγάλεω - Αττικής

Η οδοντίατρος Δράκου - Καβάκου Βίκυ ασκεί τη γενική οδοντιατρική από το 1984, ενώ από το 1993 έως και σήμερα, δραστηριοποιείται στο Αιγάλεω Αττικής, στο ΔΡΑΚΟΥ - ΚΑΒΑΚΟΥ ΒΙΚΥ - ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ, που είναι στελεχωμένο από μια ομάδα άριστα εκπαιδευμένων οδοντιάτρων, που συνδυάζουν μακρόχρονη εμπειρία στην κλινική και αισθητική οδοντιατρική.

Η εξέταση από τον οδοντίατρό σας μπορεί να σας δώσει στοιχεία για την υγεία και την κατάσταση του στόματός σας, αφού βλέποντας την πανοραμική ακτινογραφία σας και τη γενικότερη κατάσταση του στόματος, διαχωρίζουμε άμεσα το ιατρικό επείγον (κίνδυνος ενδοκαρδίτιδας - περικαρδίτιδας).

Ανακόπτουμε την εξέλιξη της τερηδόνας και της περιοδοντίτιδας σε 1 - 2 επισκέψεις και οργανώνουμε την τελική αποκατάσταση.

Οι προϋποθέσεις της αισθητικής οδοντιατρικής:

Η αισθητική οδοντιατρική προϋποθέτει ένα άριστα καταρτισμένο σχέδιο θεραπείας, για την ανάπτυξη μιας σχέσης εμπιστοσύνης και συνεργασίας μεταξύ του θεράποντα και του ασθενούς.

Το σχέδιο θεραπείας πρέπει να έχει μια ολιστική προσέγγιση και να είναι απόλυτα εξατομικευμένο. Στηρίζεται στο τρίπτυχο διάγνωση - πρόληψη - θεραπεία, απορρέει ύστερα από εκτενή συζήτηση με τον ασθενή, όπου προσδιορίζονται οι απαιτήσεις του και κατά πόσο εκείνες είναι ρεαλιστικές, ενώ το θεραπευτικό κομμάτι, η περιοδοντική και ενδοδοντική θεραπεία (απονεύρωση), προηγείται πάντα του αισθητικού.

Επιπλέον, οι προσθετικές αποκαταστάσεις πραγματοποιούνται στο χώρο του ιατρείου με μεγάλη επιτυχία.

Εξυπηρετούμε άτομα με κινητικά προβλήματα και αναπηρικά αμαξίδια, κατόπιν συνεννοήσεως, καθώς το ιατρείο βρίσκεται στο ισόγειο και υπάρχει άμεση πρόσβαση σε αυτό.

Πρωταρχικό μέλημα στο ιατρείο είναι η παροχή υψηλής ποιότητας οδοντιατρικών υπηρεσιών σε ένα άρτια εξοπλισμένο, καθαρό, φιλόξενο και άνετο περιβάλλον. Εξυπηρετούμε, κατόπιν συνεννοήσεως, Σάββατα & αργίες.