ΜΑΛΛΙΡΗΣ ΦΩΤΗΣ - Μαρούσι
Άλλο - Μαρούσι Μαρούσι - Αττικής

Διεύθυνση: Λεωφόρος Κηφισίας 2 Παράδεισος, 15125 Μαρούσι Αττικής

Τηλέφωνο: +302118444483

Γεωγραφικό πλάτος: 23.79570815506073

Γεωγραφικό μήκος: 38.03357126491935

ΜΑΛΛΙΡΗΣ ΦΩΤΗΣ - Μαρούσι

Περιγραφή - ΜΑΛΛΙΡΗΣ ΦΩΤΗΣ - Μαρούσι Άλλο - Μαρούσι Μαρούσι - Αττικής

Ο οδοντίατρος Μαλλίρης Φώτης, συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση από τον πατέρα του, Χρήστο Φ Μαλλίρη -επιμελητή Ορθοδοντικής Πανεπιστημίου Αθηνών- και έχοντας αποκτήσει υψηλού επιπέδου κλινική εμπειρία, διατηρώντας επί 7ετία οδοντιατρείο, σας προσφέρει μια ολοκληρωμένη προστασία της στοματικής κοιλότητας, στο νέο του οδοντιατρείο, που βρίσκεται στην περιοχή του Αμαρουσίου.

Η αισθητική οδοντιατρική είναι η ειδικότητα της οδοντιατρικής που ασχολείται με τη ορθή λειτουργική και μορφολογική κατανομή του στόματος. Έχοντας σαν βασικό κριτήριο ότι κάθε στόμα έχει διαφορετική κατανομή, προσπαθούμε να επιτύχουμε πολύ καλύτερα, σε σύγκριση με τα προηγούμενα έτη, τα κατάλληλα αισθητικά αποτελέσματα, με μεγάλη διάρκεια ζωής, έτσι ώστε να μην ταλαιπωρείται ο ασθενής με συνεχόμενες επισκέψεις στον οδοντίατρο. Οι τρόποι αποκατάστασης ποικίλλουν, ανάλογα με την ιδιομορφία της κάθε περίπτωσης.

Η πλέον κλασική και γνωστή μέθοδος αποκατάστασης είναι οι στεφάνες μεταλλο-πορσελάνης, υλικό το οποίο χρησιμοποιείται τα τελευταία σαράντα χρόνια. Οι σύγχρονες όμως αποκαταστάσεις βασίζονται σε υλικά ολοκεραμικά, δηλαδή υλικά τα οποία δεν έχουν μέταλλο, ώστε να μην προκαλείται, όπως στη μεταλλο-πορσελάνη, επαφή του μετάλλου με το δόντι, προκαλώντας στο δόντι μελλοντικά οξειδώσεις και καμία φορά καταστροφή αυτού. Με τα σύγχρονα ολοκεραμικά υλικά αποφεύγουμε τέτοιου είδους προβλήματα, προσφέροντας στον ασθενή μία αποκατάσταση που θα μπορέσει να λειτουργήσει χωρίς πρόβλημα σε βάθος χρόνου. Στην περίπτωση που επιλέγουμε να μην τροχίσουμε τα δόντια, ένας επίσης σύγχρονος τρόπος είναι οι «όψεις», που μπορεί να είναι από ρητίνη ή από πορσελάνη. Οι «όψεις» είναι σκευάσματα που τοποθετούνται στην μπροστινή επιφάνεια του ήδη υπάρχοντος δοντιού, προσφέροντας το αισθητικό αποτέλεσμα που επιθυμεί ο ασθενής.

Οι ολοκεραμικές αποκαταστάσεις, όπου συνήθως το υλικό είναι το ζιρκόνιο, αποδίδουν άψογο αισθητικό αποτέλεσμα, με καλύτερο φινίρισμα στη μορφολογία των δοντιών. Πλέον η αισθητική απόδοση αγγίζει την τέλεια απόδοση ενός φυσικού δοντιού, τέτοια, ώστε και ο ίδιος ο ασθενής να μην μπορεί να ξεχωρίσει, μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, πού έχει τοποθετηθεί η αποκατάσταση.

Το χαμόγελο είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά που βοηθάνε στην ανάταση της ψυχολογίας του ασθενούς, ομορφαίνοντας τον ίδιο και επηρεάζοντας θετικά το περιβάλλον του.

Το πρώτο μας μέλημα στο οδοντιατρείο είναι η προφύλαξη και η τέλεια αισθητική απόδοση του χαμόγελου εκάστου ασθενή. Το δεύτερό μας μέλημα είναι όλοι μας οι ασθενείς να μην νιώθουν καθόλου πόνο σε όλα τα επίπεδα των οδοντιατρικών και χειρουργικών μας επεμβάσεων. Λειτουργούμε με σύγχρονη τεχνική μέθοδο, έτσι ώστε να πετύχουμε αυτό το τέλειο αποτέλεσμα. Η μέθοδος αυτή έχει ως στόχο όλοι οι νευρώνες του προσώπου να επικεντρωθούν σε άλλο σημείο από εκείνο που ενεργείται η ένεση, με σκοπό, όταν η ένεση λαμβάνει χώρα, να μην γίνεται καθόλου αντιληπτή. Είναι μία μέθοδος, την οποία λίγοι έμπειροι οδοντίατροι γνωρίζουν και απαιτεί δεξιοτεχνικές ικανότητες.

Είμαστε περήφανοι που στο οδοντιατρείο έχουμε τελειοποιήσει αυτή τη μέθοδο και βοηθούμε τους ασθενείς να επισκέπτονται τον οδοντίατρο αγόγγυστα, χωρίς κανένα φόβο. Όλοι μας οι ασθενείς βιώνουν μηδενικό πόνο σε όλα τα επίπεδα των οδοντιατρικών και χειρουργικών μας επεμβάσεων.

Για μας στο οδοντιατρείο, η έννοια του πόνου είναι απαγορευμένη λέξη για όλους μας τους ασθενείς.