ΚΑΥΚΑΣ Δ. & Ν. Ο.Ε. - Πάτρα
Άλλο - Πάτρα Πάτρα - Αχαΐας

Διεύθυνση: Νέα Εθνική Οδός Πατρών - Αθηνών 166, 26443 Πάτρα Αχαΐας

Τηλέφωνο: +302610437646

Γεωγραφικό πλάτος: 21.74519628114627

Γεωγραφικό μήκος: 38.23803069789751

ΚΑΥΚΑΣ Δ. & Ν. Ο.Ε. - Πάτρα

Περιγραφή - ΚΑΥΚΑΣ Δ. & Ν. Ο.Ε. - Πάτρα Άλλο - Πάτρα Πάτρα - Αχαΐας

Στην εταιρεία ΚΑΥΚΑΣ Δ & Ν ΟΕ, στην Πάτρα, δραστηριοποιούμαστε στο εμπόριο μεταχειρισμένων ανταλλακτικών αυτοκινήτων για Ιαπωνικά αυτοκίνητα και γνήσιων ανταλλακτικών Ιαπωνικών αυτοκινήτων. Ταξιδεύουμε και διαλέγουμε μόνοι μας τα ανταλλακτικά όλα αυτά τα χρόνια, από το 1985, αποκλειστικά από την Ιαπωνία, και εξυπηρετούμε όλους εσάς, με υπευθυνότητα και τιμιότητα, στις καλύτερες τιμές.

Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα Ιαπωνικών ανταλλακτικών αυτοκινήτων, όπως κινητήρες, μηχανικά μέρη, μέρη φανοποιίας και πολλά άλλα υλικά και αξεσουάρ για Mitsubishi, Nissan, Mazda, Suzuki, Toyota για ΙΧ - επαγγελματικά, αγροτικά, Diesel και Βενζίνης.

Μηχανικά Μέρη:

Διαθέτουμε κινητήρες Diesel και κινητήρες βενζίνης, επίσης σασμάν για ΙΧ, 4x4, 4x2, καθώς και σετ αερόσακων και σετ Air Condition. Έχουμε αναρτήσεις, διαφορικά, καντράν, άκρα, ημιαξόνια, ψαλίδια, γέφυρες, μίζες, τουρμπίνες, άξονες.

Θα βρείτε, ακόμη, καπάκια μηχανών (μεταχειρισμένα & καινούρια), ψυγεία νερού (μεταχειρισμένα & καινούργια), γρύλους για τα παράθυρα, καθρέπτες και δυναμό.

Μέρη Φανοποιίας:

Υπάρχουν προφυλακτήρες, μετώπες, πόρτες, αλλά και τροπέτα, καρότσες, φανάρια, μάσκες, φτερά κ.ά.

Στα αξεσουάρμας μπορείτε να βρείτε τιμόνια, ζάντες για ΙΧ, αλλά και ζάντες για 4x4, καθώς και καπάκια καρότσας, καλύμματα καρότσας, σκαλοπάτια και Look TURBO για διάφορα ΙΧ.