ΝΙΣΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΝΙΑ Dr - Χαλάνδρι
Άλλο - Χαλάνδρι Χαλάνδρι - Αττικής

Διεύθυνση: Αγίας Παρασκευής 118 Νέο Χαλάνδρι Μετρό Αγίας Παρασκευής, 15232 Χαλάνδρι Αττικής

Τηλέφωνο: +302106855800

Γεωγραφικό πλάτος: 23.811498202945412

Γεωγραφικό μήκος: 38.017113219833846

ΝΙΣΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΝΙΑ Dr - Χαλάνδρι

Περιγραφή - ΝΙΣΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΝΙΑ Dr - Χαλάνδρι Άλλο - Χαλάνδρι Χαλάνδρι - Αττικής

Η χειρουργός οφθαλμίατρος Νισκοπούλου Μάνια Dr διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Χαλάνδρι. Ειδικεύεται στην Ηλικιακή Εκφύλιση της Ωχράς Κηλίδας, στις Παθήσεις Αμφιβληστροειδούς και στη χειρουργική αφαίρεση του Καταρράκτη.

Έλαβε τη βασική ιατρική της εκπαίδευση στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και το μεγαλύτερο μέρος της ειδικότητας της Οφθαλμολογίας στην Αγγλία.

Ολοκλήρωσε τη διδακτορική της διατριβή με τίτλο: 'Οπτική Τομογραφία Συνοχής και Κυστοειδές Οίδημα Ωχράς Κηλίδας μετά από αφαίρεση κατταράκτου' με βαθμό Άριστα.

Ολοκλήρωσε την εξειδίκευσή της στις Παθήσεις Ωχράς και Αμφιβληστροειδούς στο Moorfields Eye Hospital του Λονδίνου, ένα από τα μεγαλύτερα κλινικά και ερευνητικά κέντρα, παγκοσμίως.

Από το 2003 εργάζεται ως Χειρουργός Καταρράκτη και ειδικός Παθήσεων Αμφιβληστροειδούς σε νοσοκομεία της Ελλάδας και της Αγγλίας. Συγκεκριμένα, έχει διατελέσει επιμελήτρια στο Frimley Park Hospital, διευθύντρια (Consultant) στο Moorfields Eye Hospital at Croydon, όπου ήταν, επίσης, διευθύντρια του τμήματος Ελέγχου Διαβητικής Αμφιβληστροειδοπάθειας.

Από τον Απρίλιο του 2008 έως τον Απρίλιο του 2014, ήταν επιστημονική συνεργάτιδα του τμήματος Αμφιβληστροειδούς της Α’ Πανεπιστημιακής Οφθαλμολογικής Κλινικής Αθήνας.

Από το 2009 είναι ιδιώτης οφθαλμίατρος στο Χαλάνδρι, ενώ, πρόσφατα, ξεκίνησε συνεργασία με ιδιωτικά κέντρα στην Γαλλία.

Το 2016 εκλέχθηκε ταμίας και, πρόσφατα, ειδική γραμματέας της Πανελλήνιας Εταιρείας Υαλοειδούς - Αμφιβληστροειδούς.

Συμμετέχει σε πλήθος πανελληνίων και διεθνών συνεδρίων με εργασίες και ομιλίες σε φροντιστήρια και στρογγυλές τράπεζες.

Στην Ελλάδα, συνεργάζεται με σύγχρονα οφθαλμολογικά κέντρα, όπου χειρουργεί και εκτελεί συμπληρωματικές οφθαλμολογικές εξετάσεις, ενώ, συγκεκριμένα, είναι συνεργάτης στο Eye Day Clinic, στο Ιασώ General και στο Κέντρο Ωχράς Κηλίδας.

Στο ιατρείο της κυρίας Νισκοπούλου πραγματοποιείται πλήρης οφθαλμολογικός έλεγχος για ενήλικες, καθώς και έλεγχος παιδιών.