ΜΠΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - BIKOS DERMATOLOGY - Μαρούσι
Άλλο - Μαρούσι Μαρούσι - Αττικής

Διεύθυνση: Λεωφόρος Κηφισίας 5 Πλησίον Υγεία, 15123 Μαρούσι Αττικής

Τηλέφωνο: +302106890808

Γεωγραφικό πλάτος: 23.78929407749059

Γεωγραφικό μήκος: 38.02516002033428

ΜΠΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - BIKOS DERMATOLOGY - Μαρούσι

Περιγραφή - ΜΠΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - BIKOS DERMATOLOGY - Μαρούσι Άλλο - Μαρούσι Μαρούσι - Αττικής

Ο δερματολόγος Μπίκος Γιώργος, απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών το 2007, διατηρεί το ιδιωτικό του ιατρείο ΜΠΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - BIKOS DERMATOLOGY στο Μαρούσι.

Ειδικεύτηκε στη δερματολογία - αφροδισιολογία, δερματοχειρουργική κατέχοντας έμμισθη θέση στο δερματολογικό κέντρο του Nürtingen, Γερμανίας, καθώς και στη δερματο-ογκολογική κλινική του Klinikum Kassel (Haut-Tumor-Zentrum, ΗΤΖ) στο Κάσσελ της Γερμανίας, όπου και ολοκλήρωσε την 5ετη ειδίκευσή του.

Στην ίδια κλινική εργάστηκε επί 3ετία ως επιμελητής Α. Επίσης, προσέφερε διδακτικό έργο στους φοιτητές της εν λόγω ιατρικής σχολής στον τομέα της δερματολογίας - αφροδισιολογίας. Κατά τη διάρκεια της εκπαιδεύσεώς του, απέκτησε ιδιαίτερα μεγάλη εμπειρία στη διάγνωση των καλοήθων και κακοήθων όγκων του δέρματος, καθώς και στη δερματοχειρουργική αντιμετώπισή τους.

Συμμετέχει ανελλιπώς σε διεθνή και ελληνικά συνέδρια, με σκοπό τη συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευση στο αντικείμενο της δερματολογίας - αφροδισιολογίας, δερματο-ογκολογίας και αισθητικής δερματολογίας.

Από το 2018 ο ιατρός Μπίκος Γεώργιος διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο δερματολογίας - αφροδισιολογίας επί της Λ. Κηφισίας 5, στο Μαρούσι Αττικής.

Το ιατρείο παρέχει τη διάγνωση και θεραπεία όλων των δερματικών και αφροδισίων νοσημάτων. Ως επιμελητής σε ένα από τα μεγαλύτερα δερματο-ογκολογικά κέντρα στη Γερμανία (Haut-Tumor-Zentrum/ΗΤΖ Kassel), έχει μεγάλη εμπειρία από κακοήθεις αλλά και καλοήθεις όγκους του δέρματος.

Αναλυτικότερα:

Όσον αφορά την κλινική δερματολογία και αφροδισιολογία (βρεφών, παίδων, εφήβων και ενηλίκων), ο ιατρός αναλαμβάνει παθήσεις δέρματος, βλεννογόνων, τριχών και ονύχων. Ενδεικτικά, γίνεται αντιμετώπιση και δίνεται θεραπεία για ακμή, θηλώματα, κονδυλώματα, λειχήνα, μύκητες, μυρμηκίες, καθώς και για ουλές, πανάδες, ραγάδες, ψωρίαση κ.τ.λ.

Όσον αφορά τη δερματοχειρουργική κακοήθων και καλοήθων όγκων του δέρματος, υπό τοπική ή ολική αναισθησία πραγματοποιείται δερματοχειρουργική εξαίρεση βλαβών του δέρματος ή των βλεννογόνων. Ενδεικτικά, γίνεται αφαίρεση καρκινωμάτων, όπως ακανθοκυτταρικό, βασικοκυτταρικό, μελάνωμα, σάρκωμα κ.τ.λ.

Επίσης, ο ιατρός ειδικεύεται στην επεμβατική αισθητική δερματολογία, πραγματοποιώντας εφαρμογές μπότοξ και υαλουρονικού οξέος, καθώς και νημάτων, για βελτίωση έως εξάλειψη ρυτίδων δέρματος. Ακόμη, αντιμετωπίζονται και φλέβες κάτω άκρων με σκληροθεραπεία.

Τέλος, στον τομέα της αισθητικής δερματολογίας ο ιατρός αναλαμβάνει αποτρίχωση με Alexandrite laser, Fractional/CO2 laser, καθώς και μεσοθεραπεία με ηλεκτροπόρωση και PRP (Platelet Rich Plasma).