ΞΑΝΘΑΚΗ ΑΡΤΕΜΙΣ Δρ - Μαρούσι
Άλλο - Μαρούσι Μαρούσι - Αττικής

Διεύθυνση: Βασιλίσσης Σοφίας 8 Κέντρο, 15124 Μαρούσι Αττικής

Τηλέφωνο: +306937545571

Γεωγραφικό πλάτος: 23.80894893095576

Γεωγραφικό μήκος: 38.05119548026662

ΞΑΝΘΑΚΗ ΑΡΤΕΜΙΣ Δρ - Μαρούσι

Περιγραφή - ΞΑΝΘΑΚΗ ΑΡΤΕΜΙΣ Δρ - Μαρούσι Άλλο - Μαρούσι Μαρούσι - Αττικής

Η ψυχολόγος Ξανθάκη Άρτεμις Δρ, στο Μαρούσι, είναι διδάκτωρ συμβουλευτικής ψυχολογίας του Πανεπιστημίου City στο Λονδίνο, με ειδίκευση στη γνωσιακή - συμπεριφορική θεραπεία. Παρέχει ατομικές και ομαδικές συνεδρίες ψυχοθεραπείας και συμβουλευτικής. Έχει μεταπτυχιακό στην εργασιακή ψυχολογία από το Πανεπιστήμιο του Nottingham. Εργάζεται στην Κλινική Λυράκου και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Μαρούσι.

Έχει πολυετή εμπειρία στην ψυχοθεραπεία και συμβουλευτική ενηλίκων και εφήβων και έχει ασχοληθεί εκτενώς με τη θεραπεία ασθενών που πάσχουν από αγχώδεις και συναισθηματικές διαταραχές, διατροφικές διαταραχές και διαπροσωπικές δυσκολίες.

Από το 2009, εργάζεται στην ψυχοθεραπευτική κλινική Λυράκου ως υπεύθυνη ψυχολόγος του ψυχιατρικού τμήματος της κλινικής. Είναι γνωσιακής κατεύθυνσης, έχει τιμηθεί με το βραβείο 'Excellence in Research' για τη διδακτορική της διατριβή από το Βρετανικό Σύλλογο Ψυχολόγων για τη συνεισφορά της στην κλινική έρευνα και στην πρακτική εφαρμογή της Συμβουλευτικής Ψυχολογίας (2009).

Έχει συμμετάσχει σε πλήθος συνεδριών και ημερίδων. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου στην Ελλάδα και στη Μεγάλη Βρετανία. Είναι τακτικό μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων (ΣΕΨ), της Βρετανικής Εταιρείας Ψυχολόγων (British Psychological Society) και του τμήματος Συμβουλευτικής Ψυχολογίας (Register of Chartered Counselling Psychologists).

Είναι εγγεγραμμένη στο Βρετανικό Συμβούλιο Επαγγελματιών Υγείας (Health Professions Council) και κατέχει την ευρωπαϊκή πιστοποίηση EFPA EuroPsy, για την άσκηση του επαγγέλματος της ψυχολογίας, βάσει ευρωπαϊκών κριτηρίων. Παραδίδει συνεδρίες στα αγγλικά και μέσω Skype.