ΤΣΟΥΡΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ - ΩΡΑ SERVICE - Καλλιθέα
Άλλο - Καλλιθέα Καλλιθέα - Αττικής

Διεύθυνση: Δημοσθένους 140, 17672 Καλλιθέα Αττικής

Τηλέφωνο: +302110176164

Γεωγραφικό πλάτος: 23.704521451058135

Γεωγραφικό μήκος: 37.95224390928251

ΤΣΟΥΡΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ - ΩΡΑ SERVICE - Καλλιθέα

Περιγραφή - ΤΣΟΥΡΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ - ΩΡΑ SERVICE - Καλλιθέα Άλλο - Καλλιθέα Καλλιθέα - Αττικής

Η επιχείρηση ΤΣΟΥΡΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ - ΩΡΑ SERVICE δραστηριοποιείται στις επισκευές ρολογιών στην Καλλιθέα.

Ο Τσούρης Αριστείδης μαθαίνει αρχικά την τέχνη του 'λυσίματος και δεσίματος' ρολογιών από τον παππού του, τη δεκαετία '80, στη συνέχεια, δημιουργεί το δικό του εργαστήριο επισκευής ρολογιών Τσούρης Αριστείδης - Ώρα Service στην Άρτα και, μετά από είκοσι περίπου χρόνια, μεταφέρεται στην Αθήνα και, συγκεκριμένα, στην Καλλιθέα.

Η αγάπη του για το ρολόι τον ωθεί να δημιουργήσει τον πιο σύγχρονο χώρο συντήρησης ρολογιών στην Ελλάδα, εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα εργαλεία.

Χρησιμοποιούνται, εκτός από εργαλεία Bergeon, Vallorbe, Seitz, Horotec, Elma, ηλεκτρονικός παλμογράφος, ηλεκτρονικό τεστ στεγανότητας, μηχάνημα κατασκευής κρυστάλλων, αλλά και μηχανή επανεκτύπωσης καντράν, ενώ έχουν γίνει σοβαρές επενδύσεις σε εργαλεία για πολύ εξειδικευμένες εργασίες στο χέρι.

Όλα αυτά, βέβαια, πραγματοποιούνται, χάρη στο στοκ παλιών ανταλλακτικών που διαθέτει, το οποίο του δίνει τη δυνατότητα για πλήρεις ανακατασκευές, σύμφωνα με τις αρχικές προδιαγραφές.

Τέλος, υπάρχει και βιβλιοθήκη σε έντυπη / ηλεκτρονική μορφή (Flume Katalog, calibers database, Κατάλογοι εταιρειών κ.λπ.).