ΒΙΟΠΡΟΓΝΩΣΗ - Δάφνη
Άλλο - Δάφνη Δάφνη - Αττικής

Διεύθυνση: Ακροπόλεως 97, 17234 Δάφνη Αττικής

Τηλέφωνο: +302111825944

Γεωγραφικό πλάτος: 23.727635767494625

Γεωγραφικό μήκος: 37.94698206896511

ΒΙΟΠΡΟΓΝΩΣΗ - Δάφνη

Περιγραφή - ΒΙΟΠΡΟΓΝΩΣΗ - Δάφνη Άλλο - Δάφνη Δάφνη - Αττικής

Η ΒΙΟΠΡΟΓΝΩΣΗ είναι ένα νέο πρότυπο μικροβιολογικό διαγνωστικό κέντρο, με έδρα τη Δάφνη Αττικής. Η Βιοπρόγνωση δημιουργήθηκε για να προσφέρει αναβαθμισμένη ποιότητα ιατρικών διαγνωστικών υπηρεσιών, πέρα από τη μαζικότητα της εποχής μας.

Το κέντρο με το άρτια καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό σε όλα τα επίπεδα, τον εξοπλισμό, τα υψηλά στάνταρ στη διαγνωστική διαδικασία, με τους καθημερινούς εσωτερικούς και εξωτερικούς ποιοτικούς ελέγχους, διασφαλίζει την απόλυτη αξιοπιστία στις μετρήσεις και το πραγματικό ενδιαφέρον για τον άνθρωπο.

Το κέντρο μας καλύπτει σφαιρικά τις σύγχρονες διαγνωστικές ανάγκες σε έναν ευχάριστο χώρο. Εδώ, η ασυνήθιστη τιμή ενός αποτελέσματος δεν θα περάσει απαρατήρητη και, πέρα από τον επανέλεγχο, ο εξεταζόμενος θα λάβει και μια εμπεριστατωμένη επιστημονική ερμηνεία των αποτελεσμάτων.

Για τους ανθρώπους της Βιοπρόγνωσης, η ποιότητα δεν είναι διαπραγματεύσιμη, είναι το συγκριτικό της πλεονέκτημα, πάντα με στόχο την ανάπτυξη της εμπιστοσύνης μεταξύ του εξεταζόμενου και του ιατρού.

Το διαγνωστικό εργαστήριο βρίσκεται σε μια εύκολα προσβάσιμη περιοχή, δέκα λεπτά με τα πόδια από το σταθμό μετρό Δάφνη, διαθέτει εύκολη πρόσβαση για ηλικιωμένους, καθώς τα εργαστήρια είναι στο ισόγειο, ενώ πραγματοποιούνται αιμοληψίες κατ’οίκον, κατόπιν συνεννόησης, και, παράλληλα, είναι συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ.

Στις υπηρεσίες του, ενδεικτικά, περιλαμβάνονται μικροβιολογικές εξετάσεις, αιματολογικές, ανοσολογικές και ορμονολογικές, καθώς και προγεννητικός έλεγχος και έλεγχος θρομβοφιλίας. Τέλος, το κέντρο μας έχει εξειδίκευση στις αιμοληψίες παιδιών.