ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Dr - Αθήνα
Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Διεύθυνση: Λουκιανού 7 Κολωνάκι, 10675 Αθήνα Αττικής

Τηλέφωνο: +302107219991

Γεωγραφικό πλάτος: 23.743865105242534

Γεωγραφικό μήκος: 37.97671599601871

ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Dr - Αθήνα

Περιγραφή - ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Dr - Αθήνα Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Ο Τσεκούρας Αναστάσιος Dr είναι πλαστικός χειρουργός στην Αθήνα.

Η μαθηματική σκέψη και οι λεπτές χειρουργικές κινήσεις τον γοήτευσαν τόσο, ώστε η πετυχημένη του διαδρομή στην πλαστική χειρουργική να θεωρηθεί ως φυσικό επακόλουθο!

Η γοητεία που του ασκούσε η ιατρική, από τα μαθητικά του χρόνια ακόμη, βασίστηκε στην εικόνα που είχε για το ρόλο του γιατρού στην κοινωνία. Έβλεπε σε αυτό το λειτούργημα έναν θεραπευτή σώματος και ψυχής.

'Η αφοσίωση στην ομορφιά και η δημιουργία όμορφων πραγμάτων είναι η δοκιμασία όλων των μεγάλων πολιτισμών'. Αυτή η φράση του Όσκαρ Ουάιλντ, όμως, που τον ενέπνευσε ως φοιτητή ιατρικής, ήταν μία από τις συνισταμένες που τον ώθησαν να ασχοληθεί με την πλαστική χειρουργική. Η υπηρεσία του 'ωραίου', η καλλιτεχνική του φύση, αλλά και η αγάπη του για τη μαθηματική επιστήμη, ανέδειξαν το πολύπλευρο ταλέντο του και τον κατέταξαν ανάμεσα στους κορυφαίους πλαστικούς χειρουργούς της Ελλάδας.

Ο Αναστάσιος Τσεκούρας είναι, σήμερα, διευθυντής πλαστικής χειρουργικής στο Μαιευτικό, Γυναικολογικό και Χειρουργικό Κέντρο ΛΗΤΩ. Εξειδικεύεται στην αισθητική χειρουργική, στην επανορθωτική χειρουργική αποκατάσταση του μαστού, στην ενδοσκοπική πλαστική χειρουργική, στα laser και στην πλαστική χειρουργική.

Τελευταία, συνεργάζεται και με μία από τις πιο επώνυμες κλινικές αισθητικής χειρουργικής στο Λονδίνο, όπου πραγματοποιεί αισθητικές επεμβάσεις με μεγάλη επιτυχία. Παράλληλα, διατηρεί ιατρείο στη Harley Street, έχοντας πάντα ως βάση του την Αθήνα.

Η εντυπωσιακή επαγγελματική του σταδιοδρομία δομείται από ένα μωσαϊκό σημαντικών εμπειριών, επιτυχιών, αλλά και γνωριμιών με μεγάλα ονόματα της πλαστικής χειρουργικής από όλο τον κόσμο, που τον μύησαν στην ειδικότητα.