ΤΖΙΜΑ ΚΟΡΙΝΑ Δρ - Μαρούσι
Άλλο - Μαρούσι Μαρούσι - Αττικής

Διεύθυνση: Λεωφόρος Κηφισίας 40 & Πεντέλης 2, 15126 Μαρούσι Αττικής

Τηλέφωνο: +302121007848

Γεωγραφικό πλάτος: 23.81154090050495

Γεωγραφικό μήκος: 38.05381336510146

ΤΖΙΜΑ ΚΟΡΙΝΑ Δρ - Μαρούσι

Περιγραφή - ΤΖΙΜΑ ΚΟΡΙΝΑ Δρ - Μαρούσι Άλλο - Μαρούσι Μαρούσι - Αττικής

Η δερματολόγος - αφροδισιολόγος Τζίμα Κορίνα Δρ είναι αριστούχος απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, έχει εξειδικευτεί στο χώρο της δερματοχειρουργικής & της αισθητικής χειρουργικής & δερματολογίας και διατηρεί ιατρείο στο Μαρούσι το.

Διαθέτει πολυετή εμπειρία στο χώρο της χειρουργικής αφαίρεσης σπίλων, αλλά και καρκίνων δέρματος, της αισθητικής χειρουργικής & της laser επεμβατικής δερματολογίας.

Επιπλέον, στα αντικείμενα εξειδίκευσης του δερματολογικού της κέντρου ανήκουν η αντιμετώπιση της ψωρίασης, η παιδοδερματολογία, οι παθήσεις ονύχων (ονυχομυκητιάσεις, ονυχοδυστροφίες κ.ά.) & τριχών (αλωπεκίες, διάχυτη απώλεια τριχών κ.ά.), καθώς και ο έλεγχος σπίλων με πραγματοποίηση χαρτογράφησης σπίλων.

Επιπρόσθετες υπηρεσίες, που αναλαμβάνει, είναι: το μπότοξ, τα δερματικά εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος, η μεσοθεραπεία - αυτόλογη μεσοθεραπεία, το microneedling, το laser αντιμετώπισης ουλών ακμής, ραγάδων. Επίσης, αναλαμβάνει σύσφιξη και λείανση του δέρματος και αφαίρεση αντιαισθητικών καφέ κηλίδων & δυσχρωμιών.

Παράλληλα, ειδικεύεται στην αποκατάσταση της χαλάρωσης, του τοπικού πάχους & στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και, με ολοκληρωμένη θεραπευτική, αντιμετωπίζει την ακμή, τα εκζέματα, την αλλεργική δερματίτιδα, τα κονδυλώματα & τα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα.

Αρθρογραφεί σε πολλά ιατρικά & μη περιοδικά, για θέματα υγείας που αφορούν την κλινική, χειρουργική & αισθητική δερματολογία, ενώ παράλληλα είναι ομιλήτρια σε πολυάριθμα ιατρικά επιστημονικά συνέδρια.