ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΚΥΡΙΑ ΣΟΦΗ - Αθήνα
Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Διεύθυνση: Λεωφόρος Αλεξάνδρας 6 Έναντι Πεδίου Άρεως, 10682 Αθήνα Αττικής

Τηλέφωνο: +302114096406

Γεωγραφικό πλάτος: 23.732744416748478

Γεωγραφικό μήκος: 37.991418263984876

ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΚΥΡΙΑ ΣΟΦΗ - Αθήνα

Περιγραφή - ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΚΥΡΙΑ ΣΟΦΗ - Αθήνα Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Το παλαιοπωλείο ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΚΥΡΙΑ ΣΟΦΗ είναι μία οικογενειακή επιχείρηση με κρατική άδεια, που εδρεύει στην Αθήνα, έναντι του Πεδίου Άρεως, και δραστηριοποιείται στην αγορά και στην πώληση παλαιών αντικειμένων - αντικών.

Το παλαιοπωλείο μας το εμπιστεύονται ιδιώτες, συλλέκτες, αλλά και διακοσμητές, για την ποιότητα και την ποικιλία που διαθέτουμε. Στο κατάστημά μας θα βρείτε πίνακες ζωγραφικής, βιβλία, κόμιξ, δίσκους μουσικής, κομπολόγια, διάφορες συλλογές, μικροαντικείμενα και αντίκες.

Θα βρείτε παλαιά έπιπλα, κρύσταλλα, πορσελάνες, ασημικά, παράσημα, ξίφη, κοσμήματα και νομίσματα, ενώ θα βρείτε και γραμμόφωνα, κεντήματα, χαλιά, παραδοσιακές φορεσιές κ.λπ.

Επίσης, αγοράζουμε τοις μετρητοίς παλαιά αντικείμενα που δεν τα θέλετε πια. Πιο συγκεκριμένα, αγοράζουμε αντίκες, παλαιά έπιπλα, μπουφέδες, σιφονιέρες, ντουλάπες, γραφεία, τραπεζαρίες και κομοδίνα, καθώς και μικροαντικείμενα, όπως μπιμπελό, πορσελάνες, υαλικά κ.ά.

Επιπλέον, αγοράζουμε βιβλία, στερεοφωνικά, μουσικούς δίσκους - βινύλια, CD, τζουκ μποξ, γραμμόφωνα, ραπτομηχανές και χαλιά.

Τέλος, ειδικό συνεργείο αναλαμβάνει καθαρισμούς αποθηκών, παλαιών και εγκαταλελειμμένων χώρων, σπιτιών, υπογείων κ.λπ.