ΡΥΖΕΜΠΟΡΙΚΗ - ΤΡΕΝΤΣΙΟΣ Ε.Π.Ε. - Άγιος Ιωάννης Ρέντης
Άλλο - Άγιος Ιωάννης Ρέντης Άγιος Ιωάννης Ρέντης - Αττικής

Διεύθυνση: Θέμιδος 31 Λαχαναγορά, 18233 Άγιος Ιωάννης Ρέντης Αττικής

Τηλέφωνο: +302104811684

Γεωγραφικό πλάτος: 23.68870608193305

Γεωγραφικό μήκος: 37.966966236026614

ΡΥΖΕΜΠΟΡΙΚΗ - ΤΡΕΝΤΣΙΟΣ Ε.Π.Ε. - Άγιος Ιωάννης Ρέντης

Περιγραφή - ΡΥΖΕΜΠΟΡΙΚΗ - ΤΡΕΝΤΣΙΟΣ Ε.Π.Ε. - Άγιος Ιωάννης Ρέντης Άλλο - Άγιος Ιωάννης Ρέντης Άγιος Ιωάννης Ρέντης - Αττικής

Η ΡΥΖΕΜΠΟΡΙΚΗ - ΤΡΕΝΤΣΙΟΣ ΕΠΕ, με έδρα τον Άγιο Ιωάννη Ρέντη, εμπορεύεται με χονδρική πώληση Τρόφιμα, όπως όσπρια, ρύζι, ξηροί καρποί, δημητριακά και παρεμφερή προϊόντα.

Την τελευταία δεκαετία έχει ένα σαφή προσανατολισμό στα ελληνικά προϊόντα, επιλέγοντας συνεργασίες, κυρίως, με ομάδες Ελλήνων παραγωγών, αλλά και με αγροτικούς συνεταιρισμούς (Ε.Α.Σ. Καβάλας, Αγροτικός Συνεταιρισμός Φασολοπαραγωγών Εθνικού Δρυμού Πρεσπών κ.ά.).

Διαθέτει ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις από το 2005, με σύγχρονους αποθηκευτικούς χώρους και ψυκτικούς θαλάμους τελευταίας τεχνολογίας. Επιπλέον, εφαρμόζει το σύστημα διαχείρισης και ασφάλειας των τροφίμων, καθώς και το σύστημα διαχείρισης ποιότητας.

Η ΡΥΖΕΜΠΟΡΙΚΗ έχει καταφέρει να χτίσει μακροχρόνιες και σημαντικές συνεργασίες, τόσο στην ηπειρωτική, όσο και στη νησιωτική Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό.

Το γεγονός αυτό οφείλεται, κατά βάση, στη σταθερή πολιτική ποιότητας, στο άρτια εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό της, αλλά και στη συνεχή ενημέρωση και βελτίωση των προϊόντων και των υπηρεσιών της.