ΑΝΑΠΛΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ MsC - Αθήνα
Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Διεύθυνση: Αρχελάου 28 Παγκράτι, 11635 Αθήνα Αττικής

Τηλέφωνο: +302169001036

Γεωγραφικό πλάτος: 23.745679657128125

Γεωγραφικό μήκος: 37.97221349628343

ΑΝΑΠΛΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ MsC - Αθήνα

Περιγραφή - ΑΝΑΠΛΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ MsC - Αθήνα Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Μετά τις πτυχιακές σπουδές του γαστρεντερολόγου Αναπλιώτη Παναγιώτη MsC στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Μπολόνια Ιταλίας, έλαβε την ειδικότητα της γαστρεντερολογίας από το ΠΓΝ Αλεξάνδρα, στην Αθήνα. Ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στην «Κλινική Διατροφή» στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών, Τμήμα Διαιτολόγιας - Διατροφής.

Έχοντας περάσει από το δημόσιο τομέα σε νοσοκομεία, όπως το 251 ΓΝΑ, το Θριάσιο Νοσοκομείο Ελευσίνας, το ΠΓΝ «Αλεξάνδρα» και το ΓΝ Μελισσίων «Αμαλία Φλέμινγκ», ακολούθησε την πορεία του στον ιδιωτικό τομέα, δημιουργώντας το δικό του ιατρείο. Παράλληλα, είναι επιστημονικά υπεύθυνος του Ενδοσκοπικού Τμήματος στο Ιατρόπολις Αργυρούπολης, καθώς και ιατρός συνεργάτης στη Βιοκλινική Αθηνών και εξωτερικός συνεργάτης του ιατρείου ημερήσιας Νοσηλείας YODA Πειραιά.

Ταυτόχρονα, έχει ενεργό συμμετοχή, με ανακοινώσεις και παρουσιάσεις εργασιών, σε επιστημονικά συνέδρια και ημερίδες σε Ελλάδα και εξωτερικό, ενώ έχει επιστημονικές δημοσιεύσεις και άρθρα σε βιβλία και περιοδικά. Μιλάει, άπταιστα, ιταλικά και αγγλικά, καθώς και γαλλικά.

Ο ιατρός είναι ειδικευμένος στην ενδοσκόπηση, στον ενδοσκοπικό έλεγχο παθήσεων πεπτικού, ενώ έχει κάνει μετεκπαίδευση σε ειδικά θέματα διατροφής. Εξετάζει για έλκος, κολίτιδα, γαστρεντερίτιδα, ηπατικά νοσήματα, παγκρεατικά νοσήματα, ευερέθιστο έντερο και γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση.

Μπορείτε να τον επισκεφθείτε στο ιδιωτικό του ιατρείο στο Παγκράτι, απογευματινές ώρες, κατόπιν ραντεβού.