ΚΟΛΟΣΣΟΣ - ΚΑΚΛΙΟΣ Ν. Δ. Α.Ε. - Αχαρνές
Άλλο - Αχαρνές Αχαρνές - Αττικής

Διεύθυνση: Λεωφόρος Καραμανλή Κωνσταντίνου 198 Αγριλέζα, 13678 Αχαρνές Αττικής

Τηλέφωνο: +302102405444

Γεωγραφικό πλάτος: 23.742048946762743

Γεωγραφικό μήκος: 38.10181832651101

ΚΟΛΟΣΣΟΣ - ΚΑΚΛΙΟΣ Ν. Δ. Α.Ε. - Αχαρνές

Περιγραφή - ΚΟΛΟΣΣΟΣ - ΚΑΚΛΙΟΣ Ν. Δ. Α.Ε. - Αχαρνές Άλλο - Αχαρνές Αχαρνές - Αττικής

Η εταιρεία ΚΟΛΟΣΣΟΣ - ΚΑΚΛΙΟΣ Ν Δ ΑΕ, με έδρα στις Αχαρνές, στη Λεωφόρο Καραμανλή 198, ιδρύθηκε το 1991 και ασχολείται με το εμπόριο ειδών υγιεινής και επίπλων μπάνιου. Ιδρυτής της είναι ο Νικόλαος Κακλιός, ο οποίος διαθέτει μεγάλη πείρα στο χώρο.

Η εταιρεία είναι αντιπρόσωπος μεγάλων οίκων του εξωτερικού και διαθέτει μία μεγάλη ποικιλία επώνυμων και ποιοτικών προϊόντων, η οποία είναι σε θέση να καλύψει τις ανάγκες των πελατών της σε όλη την Ελλάδα. Σήμερα, η Κολοσσός απασχολεί προσωπικό 35 ατόμων και 14 πωλητών, με τους οποίους προωθεί τα προϊόντά της σε καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Η ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΑΕ, στηριζόμενη στην άρτια οργάνωσή της και στην εμπειρία των στελεχών της, έχει ως στόχο την επέκταση των δραστηριοτήτων της, προκειμένου να συνεχίσει να ανταποκρίνεται με επιτυχία στις νέες και όλο και μεγαλύτερες απαιτήσεις της αγοράς.

Στην Κολοσσός θα βρείτε τα πιο ποιοτικά είδη υγιεινής. Επιλέξτε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία από προϊόντα, όπως νεροχύτες και μπαταρίες κουζίνας, μπαταρίες μπάνιου, πορσελάνες, λουτήρες και καμπίνες, έπιπλα μπάνιου, πλακίδια (δαπέδου, μπάνιου, κουζίνας).

Επίσης, θα βρείτε αξεσουάρ μπάνιου (σπογγοθήκες, χαρτοδοχεία, πιγκάλ, άγκιστρα), αυτά που ταιριάζουν στις ανάγκες σας και ανταποκρίνονται με τον καλύτερο τρόπο στις απαιτήσεις σας.