ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ ΝΙΤΣΑ - Περιστέρι
Άλλο - Περιστέρι Περιστέρι - Αττικής

Διεύθυνση: Αναπαύσεως 44 Κοιμητήριο Περιστερίου, 12135 Περιστέρι Αττικής

Τηλέφωνο: +302105713050

Γεωγραφικό πλάτος: 23.686462272320053

Γεωγραφικό μήκος: 38.02072182094074

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ ΝΙΤΣΑ - Περιστέρι

Περιγραφή - ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ ΝΙΤΣΑ - Περιστέρι Άλλο - Περιστέρι Περιστέρι - Αττικής

Το ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ ΝΙΤΣΑ είναι ένα γραφείο τελετών που εδρεύει στο Περιστέρι από τα τέλη της δεκαετίας του '60. Καμία τελετή δεν μοιάζει με μια άλλη - κάθε οικογένεια έχει τις δικές της ανάγκες και το δικό της τρόπο σκέψης.

Αναλαμβάνουμε τελετές, ανθοστολισμούς, δίσκους μνημοσύνων, μνημόσυνα και στολισμούς κηδείας και μνημοσύνων. Διαθέτουμε στεφάνια, εντός και εκτός Ελλάδας και παρέχουμε εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο, όλο το χρόνο.

Αναλαμβάνουμε αποτεφρώσεις σορών και διεκπεραιώσεις μεταφορών προς το εξωτερικό. Εμείς, μαζί με εσάς, θα σχεδιάσουμε την τελετή μέχρι και την τελευταία της λεπτομέρεια, έτσι ώστε να παρουσιαστεί ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα.

Παρέχουμε κατασκευή μνημείων από μάρμαρο & κατασκευή μνημείων από γρανίτη.

Διαθέτουμε μνημεία, έντυπα και λοιπά προϊόντα χάρτου, μαξιλάρια, φέρετρα εισαγωγής, φέρετρα Ελληνικά, αυτοκίνητα μεταφοράς - νεκροφόρες και τεφροδόχους.

Και μην ξεχνάτε: Φιλοσοφία μας, οι οικονομικές και προσεγμένες τελετές.

Στις δύσκολες μέρες της οικονομικής κρίσης που περνάμε όλοι μας, επιλέξαμε να προσαρμόσουμε τις τιμές των υπηρεσιών μας στις νέες συνθήκες, ώστε να μπορούν να εξυπηρετηθούν όλοι οι συνάνθρωποί μας.