ΖΗΝΔΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ - Καλαμπάκα
Άλλο - Καλαμπάκα Καλαμπάκα - Τρικάλων

Διεύθυνση: 1ο χλμ. Π. Ο. Καλαμπάκας - Μετεώρων, 42200 Καλαμπάκα Τρικάλων

Τηλέφωνο: +302432023129

Γεωγραφικό πλάτος: 21.627288529420905

Γεωγραφικό μήκος: 39.70489325213093

ΖΗΝΔΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ - Καλαμπάκα

Περιγραφή - ΖΗΝΔΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ - Καλαμπάκα Άλλο - Καλαμπάκα Καλαμπάκα - Τρικάλων

Μέσα στο πέτρινο δάσος των Μετεώρων, στην Καλαμπάκα, σε μια τέλεια αρμονία με το τοπίο, ιδρύθηκε το 1974 ο οίκος μας, με εκκλησιαστικά είδη και επωνυμία ΖΗΝΔΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ.

Ακολουθώντας τις παραδοσιακές μεθόδους που μας κληροδότησαν οι παλιοί τεχνίτες, ζυμωθήκαμε με τα νάματα της Μετεωρίτικης αγιογραφικής τέχνης. Προσθέτοντας μεράκι και έμπνευση, συνεχίζουμε, με επιτυχία, τη διάδοση της παραδοσιακής κατασκευής των αγίων εικόνων.

Τεχνίτες, έμπειροι και σχολαστικοί, δεξιοτέχνες και ευαίσθητοι, βάζουν το μεράκι και την ψυχή τους σε κάθε εικόνα που φτιάχνουν. Γνωρίζουν ότι η εικόνα δεν είναι μόνο έργο τέχνης, αλλά, κυρίως, αντικείμενο σεβασμού προς το Άγιο πρόσωπο που εικονίζει. Μια τεράστια ποικιλία θεμάτων εκτίθεται στη Διαρκή Έκθεση που βρίσκεται στην Καλαμπάκα, κάτω από τους ιερούς βράχους των Μετεώρων.

Ο επισκέπτης μπορεί να επιλέξει εικόνες λιθογραφίας, μεταξοτυπίας, ασημένιες και χρυσές, καθώς και θαυμάσιες δημιουργίες αγιογραφίας εξαίρετων αγιογράφων. Μπορεί να επιλέξει εικόνες σε ξύλο επίπεδες, σκαφτές και σκαλιστές, απλές, δίπτυχες και τρίπτυχες, με φόντο από γνήσιο φύλλο χρυσού.

Η επιχείρηση Ζήνδρος, συνεχώς αναπτυσσόμενη, κατόρθωσε να βρίσκεται μεταξύ των μεγαλύτερων επιχειρήσεων του κλάδου της, με πλήρες και οργανωμένο δίκτυο διανομών σε παγκόσμιο επίπεδο.

Αναλαμβάνουμε πώληση χονδρική και λιανική, για προϊόντα του καταλόγου μας, αλλά και κατά παραγγελία. Όλες οι εικόνες μας παρασκευάζονται στα Μετέωρα, χρησιμοποιώντας υλικά προμηθευμένα από ελληνικές επιχειρήσεις.