ΕΜΒΑΛΩΜΕΝΟΣ Γ. & ΥΙΟΣ - Νέα Ιωνία
Άλλο - Νέα Ιωνία Νέα Ιωνία - Αττικής

Διεύθυνση: Λεωφόρος Ηρακλείου 278 Άγιοι Ανάργυροι, 14231 Νέα Ιωνία Αττικής

Τηλέφωνο: +302102799658

Γεωγραφικό πλάτος: 23.754504876918933

Γεωγραφικό μήκος: 38.04351466293288

ΕΜΒΑΛΩΜΕΝΟΣ Γ. & ΥΙΟΣ - Νέα Ιωνία

Περιγραφή - ΕΜΒΑΛΩΜΕΝΟΣ Γ. & ΥΙΟΣ - Νέα Ιωνία Άλλο - Νέα Ιωνία Νέα Ιωνία - Αττικής

Τα κατάστημα κοσμημάτων ΕΜΒΑΛΩΜΕΝΟΣ Γ & ΥΙΟΣ βρίσκεται στη Νέα Ιωνία.

Τα κοσμήματα, τα ρολόγια και τα αξεσουάρ, που σας προσφέρει η εταιρεία μας, έχουν μοναδικό στυλ, πολυτελή εμφάνιση, ποιότητα και αξιοπιστία και είναι από τους πιο επώνυμους οίκους. Όλα τα προϊόντα είναι προσεκτικά επιλεγμένα, για να ταιριάζουν στο στυλ και στο χαρακτήρα του καθενός ξεχωριστά, προσέχοντας πάντα να δένει το στοιχείο της καλαισθησίας με αυτό της λειτουργικότητας και της αξιοπιστίας.

Σε εμάς θα βρείτε βέρες γάμου, σταυρούς, δαχτυλίδια μονόπετρα και βραχιόλια, καθώς και ρολόγια από τα πιο επώνυμα brands, με την απόλυτη εγγύηση ποιότητας και καλής λειτουργίας από τους επίσημους αντιπροσώπους. Κάθε ρολόι συνοδεύεται με τα επίσημα χαρτιά της εταιρείας του και την πολυτελή συσκευασία του, κάνοντάς το, έτσι, ένα τέλειο δώρο για τον ή την αγαπημένο/η σας!

Η εταιρεία μας, έχοντας ως στόχο την απόλυτη εξυπηρέτησή σας, επιδιώκει εδώ και πολλά χρόνια την παροχή, υψηλής ποιότητας, επώνυμων ρολογιών, κοσμημάτων στις πιο προσιτές τιμές.

Έχουμε καταφέρει να πετύχουμε τις πιο συμφέρουσες, οικονομικές αγορές ρολογιών και τις προσφέρουμε σε εσάς με μοναδικές ευκαιρίες και προσφορές. Μέσα στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε ρολόγια κάθε κατηγορίας, ανδρικό, γυναικείο, παιδικό, με κλασικό ή σπορ στυλ, πολυτελές ή απλό. Κάθε προϊόν που σας προσφέρουμε είναι από μόνο του το εχέγγυο για την άριστη ποιότητα και την αξιοπιστία.

Επικοινωνήστε μαζί μας, για να σας προτείνουμε το κατάλληλο ρολόι ή κόσμημα για τον τύπο και το χαρακτήρα σας και να είστε σίγουροι ότι θα μείνετε ενθουσιασμένοι.