ΚΟΛΟΒΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ - Χαϊδάρι
Άλλο - Χαϊδάρι Χαϊδάρι - Αττικής

Διεύθυνση: Λεωνίδου 37 Προφήτης Ηλίας, 12461 Χαϊδάρι Αττικής

Τηλέφωνο: +306947897273

Γεωγραφικό πλάτος: 23.65850830183527

Γεωγραφικό μήκος: 38.00995479180494

ΚΟΛΟΒΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ - Χαϊδάρι

Περιγραφή - ΚΟΛΟΒΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ - Χαϊδάρι Άλλο - Χαϊδάρι Χαϊδάρι - Αττικής

Η εταιρεία ΚΟΛΟΒΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ, στο Χαϊδάρι, ασχολείται με ανακαινίσεις, ενώ η εταιρεία μας είναι η εξέλιξη της 50ετούς εταιρείας ΚΟΛΟΒΟΣ ΟΙΚΟΣΥΝΘΕΣΕΙΣ.

Στη διάρκεια των χρόνων εργασίας μας, μαζί με τους πιστοποιημένους και αξιόπιστους συνεργάτες μας, παρουσιάζουμε και προσφέρουμε με εμπειρία, αξιοπιστία, γνώσεις και ασφάλεια τις υπηρεσίες μας σε ανακαινίσεις ακινήτων, παλαιά λυόμενα, προκατασκευασμένα, αλλά και διαμερίσματα, νεόδμητα ή μη.

Η εταιρεία μας αξιοποιεί το ακίνητό σας, το αναβαθμίζει ενεργειακά και προσφέρει καλύτερη ποιότητα ζωής σε σας και την οικογένειά σας.

Στην ΚΟΛΟΒΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ μπορούμε και διεκπεραιώνουμε υπεύθυνα τα έργα που αναλαμβάνουμε, βάσει χρονοδιαγράμματος, με οικονομική διαφάνεια και αξιοπιστία, με τις καλύτερες τιμές στην αγορά και με ευκολίες πληρωμής.

Στον εκθεσιακό μας χώρο παρουσιάζουμε δείγματα από τη δουλειά μας σε κατοικίες. Μη διστάσετε να μας τηλεφωνήσετε, να κλείσουμε ραντεβού και να εκμεταλλευτείτε τις υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία μας.

Αναλαμβάνουμε προκατασκευασμένα σπίτια, μεταλλικά κτίρια, συμβατικές κατασκευές, ενεργειακά κτίρια, σύμφωνα με τον ΚΕΝΑΚ, έκδοση οικοδομικών αδειών, ανακαίνιση - μελέτη παλαιών λυόμενων κατοικιών, προσθήκες και επεκτάσεις κατοικιών.

Παρέχουμε ανακαινίσεις οικιών & επαγγελματικών χώρων, μπάνιου, κουζίνας, υπνοδωματίου, κατασκευές και επιδιορθώσεις κεραμοσκεπής - πέργκολας, στέγης, σκεπής, σοφίτας και παταριού.

Παράλληλα, παρέχουμε μονώσεις κτιρίων & ταρατσών, θερμομονώσεις, εξωτερικές θερμοπροσόψεις και υγρομόνωση ταρατσών & υπογείων.

Είμαστε ειδικοί στη θερμομόνωση ταρατσών - υπογείων - τοίχων, κατοικιών, κτιρίων και στη θερμοπρόσοψη & στεγανοποίηση υπογείων.