ΛΙΛΙΠΟΥΠΟΛΗ - Παλαιό Φάληρο
Άλλο - Παλαιό Φάληρο Παλαιό Φάληρο - Αττικής

Διεύθυνση: Νηρηίδων 71 Φλοίσβος, 17561 Παλαιό Φάληρο Αττικής

Τηλέφωνο: +302109811702

Γεωγραφικό πλάτος: 23.698065185626486

Γεωγραφικό μήκος: 37.93058750944262

ΛΙΛΙΠΟΥΠΟΛΗ - Παλαιό Φάληρο

Περιγραφή - ΛΙΛΙΠΟΥΠΟΛΗ - Παλαιό Φάληρο Άλλο - Παλαιό Φάληρο Παλαιό Φάληρο - Αττικής

Η ΛΙΛΙΠΟΥΠΟΛΗ, ένας παιδικός σταθμός στο Παλαιό Φάληρο, είναι μια χαρούμενη κοινωνία, φτιαγμένη στα μέτρα των παιδιών. Ιδρύθηκε το 1980 από νέους ανθρώπους, γονείς & παιδαγωγούς, που κάναμε επάγγελμά μας τη φροντίδα των μικρών παιδιών. Στεγάζεται σε μια διώροφη μονοκατοικία με πολύ μεγάλο κήπο, μοναδικό στο Π. Φάληρο, με παιδική χαρά, δέντρα & λουλούδια.

Η φιλοσοφία της ΛΙΛΙΠΟΥΠΟΛΗΣ είναι ο σεβασμός στην προσωπικότητα του κάθε παιδιού. Με πολλή αγάπη, φροντίδα, προσχολική αγωγή, εκπαίδευση & πολλά παιχνίδια, υποστηρίζουμε την ολόπλευρη ανάπτυξη του παιδιού σε όλους τους βασικούς τομείς: συναισθηματικά, κοινωνικά, γνωστικά, ψυχοκινητικά κ.ά.

Το πρόγραμμά μας είναι παιδοκεντρικό & στηρίζεται στη βιωματική μάθηση. Στις τάξεις μας λειτουργούν γωνιές δραστηριοτήτων, ώστε να ενθαρρύνονται η σκέψη, η φαντασία & η δημιουργικότητα του κάθε παιδιού.

Δραστηριότητες: Μουσικοκινητική αγωγή, θέατρο, γυμναστική, εικαστικές τέχνες & πολιτισμός, νέες τεχνολογίες, φυσικές επιστήμες, βιβλιοθήκη, λαϊκή παράδοση, αγγλικά ως ξένη γλώσσα, εκπαιδευτικές επισκέψεις.

Τα μαθηματικά, η γλώσσα & η πρώτη επαφή με τα γράμματα, μέσα από τα παιχνίδια, σκοπεύουν να βοηθήσουν το κάθε παιδί να προσαρμοστεί στο σχολικό περιβάλλον & να ενταχθεί ομαλά στο κοινωνικό σύνολο. Η συνεργασία της παιδιάτρου και της ψυχολόγου με τους γονείς είναι σε διαρκή βελτίωση & καταδεικνύει τα ποιοτικά χαρακτηριστικά μας. Επί 38 χρόνια, μας εμπιστεύεστε τα παιδιά σας και εμείς δεσμευόμαστε ότι θα προσπαθούμε συνεχώς να προσφέρουμε σ’ αυτά.

Ο παιδικός σταθμός λειτουργεί με άδεια του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ενώ το νηπιαγωγείο μας λειτουργεί με άδεια του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.