ΚΟΣΣΥΒΑΚΗΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ - Βριλήσσια
Άλλο - Βριλήσσια Βριλήσσια - Αττικής

Διεύθυνση: Λεωφόρος Πεντέλης 12, 15235 Βριλήσσια Αττικής

Τηλέφωνο: +302108102247

Γεωγραφικό πλάτος: 23.824567520681562

Γεωγραφικό μήκος: 38.035312270458014

ΚΟΣΣΥΒΑΚΗΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ - Βριλήσσια

Περιγραφή - ΚΟΣΣΥΒΑΚΗΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ - Βριλήσσια Άλλο - Βριλήσσια Βριλήσσια - Αττικής

Ο ψυχολόγος Κοσσυβάκης Νικηφόρος είναι απόφοιτος του University of Derby της Αγγλίας με σπουδές στην εφαρμοσμένη ψυχολογία και δέχεται στο γραφείο του στα Βριλήσσια. Είναι, επίσης, απόφοιτος του University of East London, με μεταπτυχιακές σπουδές στην κλινική & κοινοτική ψυχολογία. Επιπλέον, διαθέτει πτυχίο (BA) στην κοινωνιολογία & εγκληματολογία από το Middlesex University του Λονδίνου.

Έχει εργαστεί ως κλινικός ψυχολόγος στη μονάδα ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης «ΨΥΧΑΡΓΩΣ» του Γ.Ν. Ναυπλίου, στα πλαίσια κλινικής άσκησης.

Επί του παρόντος, παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε ενήλικες και παιδιά και υποστήριξη για αντιμετώπιση ψυχολογικών διαταραχών, όπως αγχώδεις διαταραχές, κατάθλιψη, προβλήματα σχέσεων, διακοπή καπνίσματος και εξαρτήσεων.

Στόχος του είναι η βελτίωση της ποιότητας και του τρόπου ζωής των ασθενών, καθώς και μια πιο ευτυχισμένη και λειτουργική καθημερινότητα.

Στο γραφείο του στα Βριλήσσια, ο κλινικός ψυχολόγος Κοσσυβάκης Νικηφόρος παρέχει με συνέπεια και αξιοπιστία υπηρεσίες για τη διαχείριση του άγχους, των κρίσεων πανικού και των φοβιών.

Παρέχει υπηρεσίες συμβουλευτικής προς γονείς & εφήβους για θέματα αντιμετώπισης παχυσαρκίας/βουλιμίας, για την ενίσχυση της αυτοπεποίθησης - διεκδικητικότητας. Παρέχει, επίσης, συμβουλευτική για την αντιμετώπιση ιδεοψυχαναγκασμών και τη διαχείριση ψυχοσωματικών συμπτωμάτων.

Επιπλέον, προσφέρει και τη δυνατότητα για πραγματοποίηση συνεδριών μέσω Skype για όσους βρίσκονται εκτός Αττικής, αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα ή ταλαιπωρούνται από αγοραφοβία.