ΒΕΡΡΑ ΠΡΟΚΟΠΙΑ M.D. - Αθήνα
Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Διεύθυνση: Λεωφόρος Γαλατσίου 74 (Είσοδος από Ψυχάρη 47) Πλατεία Λιναρά, 11141 Αθήνα Αττικής

Τηλέφωνο: +302102927008

Γεωγραφικό πλάτος: 23.74492787731238

Γεωγραφικό μήκος: 38.01506793987766

ΒΕΡΡΑ ΠΡΟΚΟΠΙΑ M.D. - Αθήνα

Περιγραφή - ΒΕΡΡΑ ΠΡΟΚΟΠΙΑ M.D. - Αθήνα Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

H Βέρρα Προκοπία MD είναι δερματολόγος - αφροδισιολόγος και το ιατρείο της εδρεύει στο Γαλάτσι, στην Αθήνα.

Είναι διευθύντρια - επιστημονικά υπεύθυνη του Δερματολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν. Έχει μετεκπαιδευθεί στο Harvard Medical School των ΗΠΑ και στο Massachusetts General Hospital στη Βοστώνη. Έχει εξειδικευθεί σε θέματα κλινικής, αισθητικής και επεμβατικής δερματολογίας και είναι διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Παρέχει υπηρεσίες που άπτονται της κλινικής δερματολογίας, όπως θεραπεία για ακμή, έκζεμα, μυρμηγκιές, θηλώματα, ψωρίαση και έλεγχος ονύχων.

Στις υπηρεσίες κλινικής δερματολογίας περιλαμβάνονται και η αντιμετώπιση μυκητιάσεων, σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων, ο έλεγχος και η χαρτογράφηση σπίλων και η χειρουργική αφαίρεσή τους, καθώς και η δερματοσκόπηση.

Στον τομέα της επεμβατικής δερματολογίας, αναλαμβάνει την αφαίρεση καλοήθων όγκων του δέρματος, την αφαίρεση κύστεων και λιπωμάτων.

Επίσης, αναλαμβάνει την αφαίρεση προκαρκινικών και καρκινικών βλαβών, τη βιοψία δέρματος και την αντιμετώπιση κονδυλωμάτων (H.P.V.), θηλωμάτων και ξανθελασμάτων.

Επιπλέον, παρέχει κρυοθεραπεία, αντιμετώπιση μυρμηγκιών κ.ά.

Στον τομέα της αισθητικής δερματολογίας, παρέχει laser για αποτρίχωση προσώπου - σώματος, θεραπείες προσώπου, μπότοξ, υαλουρονικό οξύ (Fillers). Παράλληλα, παρέχει μεσοθεραπεία, πίλινγκ (peeling), lifting και καθαρισμό προσώπου.

Υπάρχει, τέλος, η δυνατότητα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης.