ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΛΕΥΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ - Αθήνα
Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Διεύθυνση: Παπαδιαμαντόπουλου Ιωάννη 16 & Σισίνη Γεώργιου 1 Ιλίσια, 11528 Αθήνα Αττικής

Τηλέφωνο: +302107253961

Γεωγραφικό πλάτος: 23.75430045566979

Γεωγραφικό μήκος: 37.978450699656825

ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΛΕΥΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ - Αθήνα

Περιγραφή - ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΛΕΥΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ - Αθήνα Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Το ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΛΕΥΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ είναι μια κλινική στην περιοχή των Ιλισίων στην Αθήνα. Από το 1953 αναπτύσσεται με αφοσίωση, επαγγελματισμό και όραμα, με αποτέλεσμα σήμερα να είναι μια κλινική που προσφέρει, καθημερινά, στο νοσηλευόμενο ασθενή, αλλά και στον ασθενή των εξωτερικών ιατρείων την, όσο το δυνατόν, αρτιότερη και ποιοτικότερη ιατρική μέριμνα.

Το θεραπευτικό κέντρο Λευκός Σταυρός διαθέτει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, τελευταίας γενιάς, διαγνωστικό και χειρουργικό εξοπλισμό, ιατρούς υψηλότατου επιστημονικού κύρους και άρτια καταρτισμένο, έμπειρο νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό.

Λειτουργούν: τμήμα ημερήσιας νοσηλείας, διαγνωστικά τμήματα (Ακτινοδιάγνωση, Αξονική και Μαγνητική Τομογραφία, Υπερηχογραφική Απεικόνιση και Αγγειολογική Διερεύνηση, Βιοπαθολογικό και Καρδιολογικό Εργαστήριο, Ενδοσκοπήσεις).

Επίσης, λειτουργούν ειδικές θεραπευτικές μονάδες, όπως μονάδα τεχνητού νεφρού και εξωσωματική λιθοτριψία.

Τέλος, τα εξωτερικά διαγνωστικά θεραπευτικά τμήματα της κλινικής περιλαμβάνουν: χειρουργικό, παθολογικό, καρδιολογικό, νεφρολογικό, ουρολογικό ιατρείο, αλλά και γυναικολογικό, ορθοπεδικό.

Επίσης, λειτουργούν: Αγγειοχειρουργικό, Κολοπρωκτολογικό, Πνευμονολογικό και, παράλληλα, Νευρολογικό και Ενδοκρινολογικό - Μεταβολισμού - Διαβητολογικό ιατρείο.

Ακόμη, λειτουργεί ιατρείο πλαστικής και επανορθωτικής χειρουργικής, δερματολογικό, ρευματολογικό, ωτορινολαρυγγολογικό και γαστρεντερολογικό ιατρείο.

Έχει σύμπραξη με, σχεδόν, όλα τα δημόσια ασφαλιστικά ταμεία, καθώς και με πολλές ιδιωτικές ασφάλειες.

Χτίζουμε, καθημερινά, ειλικρινείς σχέσεις υγείας με τον κάθε ασθενή.