ΚΑΡΑΜΠΟΥΤΑΚΗΣ Ι. ΓΕΩΡΓΙΟΣ - Βούλα
Άλλο - Βούλα Βούλα - Αττικής

Διεύθυνση: Διγενή 18 Πολιτεία, 16673 Βούλα Αττικής

Τηλέφωνο: +306939005001

Γεωγραφικό πλάτος: 23.767637735205533

Γεωγραφικό μήκος: 37.83980412936877

ΚΑΡΑΜΠΟΥΤΑΚΗΣ Ι. ΓΕΩΡΓΙΟΣ - Βούλα

Περιγραφή - ΚΑΡΑΜΠΟΥΤΑΚΗΣ Ι. ΓΕΩΡΓΙΟΣ - Βούλα Άλλο - Βούλα Βούλα - Αττικής

Ο ψυχίατρος Καραμπουτάκης Ι Γεώργιος διατηρεί νόμιμο ιατρείο στη Βούλα Αττικής.

Είναι διδάκτωρ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ κατέχει και μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών του ΕΚΠΑ. Εκπαιδεύτηκε στην ψυχιατρική στην Α' Ψυχιατρική Κλινική του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, στο Αιγινήτειο Νοσοκομείο.

Διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης στην Πανεπιστημιακή Ψυχιατρική Κλινική του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, στο Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Κηφισιάς 'Οι Άγιοι Ανάργυροι' και στο Κέντρο Κοινοτικής Ψυχικής Υγείας Ζωγράφου 02/2016 - 02/2018.

Είναι κλινικός ψυχίατρος στο Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center.

Από το Μάιο του 2018 κατέχει την θέση του εκλεγμένου αντιπροέδρου (President Elect) της Hellenic American Psychiatric Association.

Έχει μεγάλη εμπειρία στην διαπροσωπική επικοινωνία, στη δημιουργία θεραπευτικής σχέσης εμπιστοσύνης και στη συνεργασία με ανθρώπους που έρχονται αντιμέτωποι με τις δυσκολίες της καθημερινής ζωής, είτε είναι φυσικής (βιολογικής), είτε ψυχολογικής, είτε κοινωνικής προέλευσης. Έχει μεγάλη εμπειρία στη διαχείριση και αντιμετώπιση καταστάσεων όπως οι κρίσεις πανικού, το στρες, το άγχος, οι φοβίες, η κατάθλιψη, η ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή, οι διαταραχές ύπνου, οι νευρώσεις, οι ψυχώσεις, οι ψυχοσωματικές ασθένειες, οι διαταραχές διαπροσωπικών σχέσεων.

Επίσης, διαχειρίζεται εξαρτήσεις από αλκοόλ και άλλες ουσίες, διαταραχές μετατραυματικού στρες, προβλήματα προσαρμογής σε νέες καταστάσεις, διαταραχές σεξουαλικότητας.

Είναι καταξιωμένος ψυχίατρος στην ψυχοφαρμακολογία και στη ψυχοθεραπεία.

Εξειδικεύεται στη δικανική ψυχιατρική, αναλαμβάνει τεχνικός σύμβουλος αστικών και ποινικών ψυχιατροδικαστικών υποθέσεων, είναι διαπιστευμένος διαμεσολαβητής του Υπουργείου Δικαιοσύνης, ενώ έχει σημαντική εμπειρία ως πραγματογνώμων ψυχίατρος των Πρωτοδικείων και της Εισαγγελίας Αθηνών και Πειραιώς.

Με χρήση πιστοποιημένων εργαλείων αξιολόγησης, εκτιμάται η ψυχική κατάσταση και παρέχονται πιστοποιητικά ψυχικής υγείας για διορισμό και για οπλοκατοχή.