ΒΑΡΑΝΑΚΗΣ Α. & Δ. Ο.Ε. - Περιστέρι
Άλλο - Περιστέρι Περιστέρι - Αττικής

Διεύθυνση: Γεώργιου Λεβέντη 33 Μπουρνάζι, 12132 Περιστέρι Αττικής

Τηλέφωνο: +302105723111

Γεωγραφικό πλάτος: 23.71188950267572

Γεωγραφικό μήκος: 38.00956592733369

ΒΑΡΑΝΑΚΗΣ Α. & Δ. Ο.Ε. - Περιστέρι

Περιγραφή - ΒΑΡΑΝΑΚΗΣ Α. & Δ. Ο.Ε. - Περιστέρι Άλλο - Περιστέρι Περιστέρι - Αττικής

Η Βαρανάκης Α & Δ ΟΕ, στο Περιστέρι, δραστηριοποιείται στο χώρο της μαζικής εστίασης (εξοπλισμό ξενοδοχείων, εξοπλισμό εστιατορίων, επαγγελματικά ψυγεία, μηχανήματα ζαχαροπλαστικής, μηχανήματα αρτοποιίας και μπισκοτοποιίας) από το 1975, όντας ένα από τα ιδρυτικά μέλη του ΣΕΕΜΕ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εταιρειών Εξοπλισμού Μαζικής Εστίασης).

Για κάθε είδους βιομηχανίες, η εταιρεία διαθέτει παντός είδους μηχανήματα αρτοποιίας και μπισκοτοποιίας, όπως: φούρνοι convection - περιστροφικοί, επαγγελματικά μίξερ, μπεν - μαρί και ταχυζυμωτήρια με 1 ή 2 ταχύτητες.

Παρέχει ξηραντήρια - τραμπάτο για ζυμαρικά - λαχανικά - φρούτα και βότανα, σφολιατομηχανές πάγκου ή δαπέδου, καθώς και ζυγοκοπτοδιαιρετικά ή στρογγυλοποιητές ζύμης.

Προμηθεύει μηχανές παραγωγής φρέσκων ζυμαρικών με μεγάλη ποικιλία καλουπιών, ανοικτικά ζύμης και φούρνους αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής με πυρότουβλο. Επίσης, μπορείτε να βρείτε επαγγελματικά πλυντήρια ποτηριών - πιάτων - σκευών κ.ά.

Τα πρώτα μας χρόνια ξεκινήσαμε στον τομέα της κατασκευής, ένας τομέας που αποτελεί έως και σήμερα το σημαντικότερο κομμάτι των δραστηριοτήτων της εταιρείας μας. Βασική επιδίωξη της εταιρείας, από την ίδρυσή της, υπήρξε η δημιουργία και η εδραίωση μακροχρόνιας σχέσης αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τους πελάτες και συνεργάτες της.

Δεδομένης της ανωτέρω φιλοσοφίας, αλλά και των καταστάσεων που βιώνει η χώρα μας, η Α. & Δ. ΒΑΡΑΝΑΚΗΣ ΟΕ επισημαίνει: Επειδή η χρονική περίοδος που διανύουμε είναι ιδιαίτερα κρίσιμη, πρέπει να επενδύσουμε στην ποιότητα και στην αξιοπιστία των προϊόντων.

Για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των πελατών της, η εταιρεία στεγάζει στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της: το showroom, τα γραφεία, το τμήμα μελέτης & σχεδιασμού, τη μονάδα παραγωγής, το τμήμα service ανταλλακτικών & τις αποθήκες της.