ΔΡΕΤΤΑΣ ΠΕΤΡΟΣ - ΑΝΔΡΟΛΟΓΙΚΟ - Αθήνα
Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Διεύθυνση: Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας 64 Ιλίσια, 11528 Αθήνα Αττικής

Τηλέφωνο: +302107214010

Γεωγραφικό πλάτος: 23.753103286056483

Γεωγραφικό μήκος: 37.97892587509634

ΔΡΕΤΤΑΣ ΠΕΤΡΟΣ - ΑΝΔΡΟΛΟΓΙΚΟ - Αθήνα

Περιγραφή - ΔΡΕΤΤΑΣ ΠΕΤΡΟΣ - ΑΝΔΡΟΛΟΓΙΚΟ - Αθήνα Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Ο Δρέττας Πέτρος, χειρουργός ουρολόγος - ανδρολόγος, με ιατρείο το Δρέττας Πέτρος - Ανδρολογικό στην Αθήνα, αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Αθηνών, Ιατρική Σχολή, το 1995. Έλαβε τον τίτλο της ειδικότητας της ουρολογίας από το Νοσοκομείο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Κοργιαλένειο - Μπενάκειο, το 2002.

Οι τομείς του ιδιαίτερου ενδιαφέροντός του είναι η ανδρολογία -στυτική δυσλειτουργία, οι διαταραχές γονιμότητας, η προσθετική ουρολογία και η χειρουργική ανδρολογία.

Μετά τη λήψη του τίτλου ειδικότητας, ειδικεύτηκε στην προσθετική ουρολογία με υποτροφία από το Crawford Memorial Hospital, Fort-Smith Arcansas - U.S.A. με τον καθηγητή S. Wilson. Ταυτόχρονα, εργάστηκε, υπό τον Κ. Κωνσταντινίδη, μέχρι και σήμερα στο Ανδρολογικό Ινστιτούτο Αθηνών, του οποίου τώρα είναι διευθυντής.

Έχει λάβει μέρος σε μεγάλο αριθμό προγραμμάτων εξειδίκευσης στους τομείς ενδιαφέροντος: St’ Peter State of the Art in Urology, UCLH, London, UK/ Practical course of Urology St’ Rafaelle Hospital Milano Italy, Prof Francesco Montorsi / Green Light Laser Prostatectomy King’ College Hospital, London UK/ Fellowship Tubingen University Clinic, Tubingen, Germany κ.λπ.

Είναι διδάκτορας του Πανεπιστημίου Αθηνών: 'Ηθικοδεοντολογικά και νομικά προβλήματα στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή' (in press).