ΚΑΛΤΣΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ MD, MSC, FEB ORL - Γαλάτσι
Άλλο - Γαλάτσι Γαλάτσι - Αττικής

Διεύθυνση: Λεωφόρος Λάμπρου Βέικου 9-11 Κρητικά, 11146 Γαλάτσι Αττικής

Τηλέφωνο: +302102220186

Γεωγραφικό πλάτος: 23.753384511951126

Γεωγραφικό μήκος: 38.013968389563146

ΚΑΛΤΣΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ MD, MSC, FEB ORL - Γαλάτσι

Περιγραφή - ΚΑΛΤΣΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ MD, MSC, FEB ORL - Γαλάτσι Άλλο - Γαλάτσι Γαλάτσι - Αττικής

Ο ΚΑΛΤΣΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ MD, MSc, FEB ORL, με ιατρείο στο Γαλάτσι, είναι χειρουργός ΩΡΛ - ωτορινολαρυγγολόγος και εξειδικευμένος παιδοωτορινολαρυγγολόγος.

Ο ιατρός Κάλτσος Ευθύμιος, πτυχιούχος της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Ωτορινολαρυγγολογίας και Χειρουργικής Κεφαλής και Τραχήλου, είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και μετεκπαιδευθείς στην Αυστρία.

Ο πλήρης και σύγχρονος εξοπλισμός του ιατρείου παρέχει τη δυνατότητα μιας ολοκληρωμένης ωτορινολαρυγγολογικής εξέτασης. Μπορούν να πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες εξετάσεις: ακοόγραμμα σε ηχομονωτικό θάλαμο, ακουστικά αντανακλαστικά, τυμπανόγραμμα, παιχνιδοακοομετρία, ωτοακουστικές εκπομπές, βιντεοενδοσκόπηση μύτης - λάρυγγα με σύγχρονη καταγραφή και ωτομικροσκόπηση με χειρουργικό μικροσκόπιο.

Επίσης, πραγματοποιεί βιντεονυσταγμογραφία για τη διερεύνηση του ιλίγγου, έλεγχο ισορροπίας, ασκήσεις επανατοποθέτησης ωτολίθων, ενδοτυμπανικές εγχύσεις και μικροεπεμβάσεις.

Χειρουργικά καλύπτεται όλο το φάσμα των επεμβάσεων με χρήση Laser, Navigator, Shaver, υπερήχων και ραδιοσυχνοτήτων.

Υπάρχει σύμβαση με όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες, καθώς και δυνατότητα συνταγογράφησης ΕΟΠΥΥ και κατ' οίκον επισκέψεων.